Moderator: SebaSTI
d-z rallyfans napisał(a):Wszyscy bierzecie pod uwagę możliwość że Orlen się wycofał, a może jest odwrotnie i Hołek chce więcej dla siebie i jak tego nie dostanie to on się wycofa z Orlen Team, fakt jest tylko taki że jeśli się zdecydował na taki krok to musi mieć plan B jeśli Orlen nie da mu tego co chce.
hudyj napisał(a):http://biznes.onet.pl/orlen-zaserwuje-reklamowego-asa,18562,5115452,1,prasa-detali wszystko jasne...
viper napisał(a):Ja wam powiem krótko. Nie istotne jest jaki sport uprawiasz tylko jaki jest w telewizji pokazywany. Jestem pewien, ze naklejka na głowę Stocha wcale nie będzie gorsza od reklamy holowczyca, a ile tańsza. Niestety takie są fakty, a można to łatwo zweryfikować. Zobaczcie na plebiscyt sportowców roku. Wszyscy to TVP 1 i 2 , albo Polsat. Oczywiście sukcesów nie podwazam, ale myśle, ze przykład Stocha w tej 10 będzie dobrym przykładem. No bo, żeby czołowy zawodnik teamu rsmp musiał płacić za reklamę w TVP pod pretekstem relacji z rajdu to chore i na dłuższa metę ma krótkie nogi, bo nikt nie jest głupi i umie liczyć. ja sie nie dziwie, ze szukają innego rozwiązania, bo sport samochodowy jest jednym z najdroższych, a w Polsce reklama gowniana. Za ta kasę co holowczyc miał obstawią Stocha, piłkę ręczna reprezentacji, satkowke i jeszcze im zostanie, a maja wszystkie kanały obstawione na żywo i to jeszcze w godzinach największej oglądalności.
Mylisz się. Czołowe kluby PlusLigi operują właśnie takimi budżetami, albo i wyższymi.Sebekrally napisał(a):Na klub w polskich warunkach 10-15mln ro za dużo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości