(M.Ś.) Wales Rally GB 2003

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez żółtodziób » niedziela, 9 lis 2003, 16:09

Hołek z Gacem mówili że wyglądało to jakby Colin nie założył musu. na moje oko tak właśnie też było, przebita opona jeździła po feldze ja chciała. Popierdalał jak dziki osioł dopóki kapcia nie złapał.

Petter jest THE BEST Gratulacje!!!

Wreszcie zobaczymy Subaru z jedynym numerem na jaki zasługuje!!!
żółtodziób
A8

Postprzez czarekusa » niedziela, 9 lis 2003, 16:13

Gratulacje Peter, JESTES WIELKI!!!!!! HURAAAAAAAAAAA!!!
Makinen tez swietnie. generalnie to byl rajd Subaru!
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez Wilu » niedziela, 9 lis 2003, 16:51

podobnie mi się wydaje jeśli chodzi o to koło. relacja live moim zaniem nie była dobrze przygotowana. ujęcia były nieprzemyślane. i realizacja wcale nie na najwyższym poziomie. choć oczwywiście jak przygotują relację wieczorną będzie już oki. dobrze, że chociaż coś było takiego, może się ruszy w tym temacie.
Wilu
N4

Postprzez tomas » niedziela, 9 lis 2003, 17:33

W sprawie relacji live, zgadzam się z Wilem. Podczas gdy niektórzy zawdonicy pokazywani byli bardzo długo, inni prawie wcale lub wogóle nie było ich widać. Przykładem może być Roman Kresta. Nie wiedziałem Peugeota Czecha. Być może źle patrzyłem ;/ trzeba przyznać jednak, że sama koncepcja bardzo fajna. Nie było tak źle :) Mam nadzieję, że w przyszłym roku program relacji live będzie się rozwijał. Nie chcę narzekać, ale poraz kolejny zawiodłem się na komentarzu Pana Gaca. Czasami odnoszę wrażenie, że on komentuje coś o czym nie ma pojęcia, choć pojęcie o rajdach i wyścigach to on ma ;) No cóż, są komentatorzy dobrzy i lepsi.
Pozdrawiam.
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez sumo » niedziela, 9 lis 2003, 18:06

Brawo PETTER !!!! Gratulacje wielkie super pojechal ostatni oes
Brawo Loeb !!
Relacja mi sie podobala !! Nie narzekajmy w koncu taka relacja live byla robiona (chyba) pierwszy raz (?)
sumo
N4

Postprzez marcin » niedziela, 9 lis 2003, 18:25

A ja nie bede biadolic - mi się relacja live podobała. Jak na pierwszy raz REWELACJA. Wreszcie można było zobaczyć wszystko co się dzieje na OS-ie na żywca :D .
marcin
A5

Postprzez Wilu » niedziela, 9 lis 2003, 18:35

chyba w roku 99 FIA eksperymentowała z oesami live. docelowo każdy rajd się miał kończyć oesem transmitowanym przez tv. zresztą inną sprawą było, że ten oes był osobno punktowany - tu przewodził Auriol w toyocie, który o ile pamiętam zdobył wiele dodatkowych punktów w taki sposób. a w tym oesie mogli startować kierowcy nie jadący już w rajdzie !!! przyznawano chyba te punkty kluczem 3-2-1 i to generowało spory.

tak więc już wtedy były oesy live realizowane w identyczny sposób.
Wilu
N4

Postprzez maciekd » niedziela, 9 lis 2003, 18:50

Chciałem napisać zaraz po wielkim zwycięstwie, ale wybombiłem butelke zwycięskiego szampana i mam spore opóźnienie :) Petter jest debeściak a ta relacja tylko podgrzała atmosfere. Wprawdzie Hołek z Gacem niezłą porutę odstawiali a Kresty kamery wogóle nie objęły, ale zobaczyć na żywo jak Solberg sięga po tytół to było coś czego nie zapomne! Trudno mi wyrazić swoją radość :lol: :lol: :lol: Jupppiiiiiiiii :lol: :lol:

Petter Solberg Mistrzem Świata!!! :lol: :lol: :lol:
maciekd
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 9 lis 2003, 18:55

Mi się relacja podobała. Wolałbym jednak, aby cały przejazd każdego samochodu był pokazywany. Trwałoby to o wiele dłużej, ale jak dla mnie nie byłby to problem, a przyjemność :)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez WAPNO » niedziela, 9 lis 2003, 19:06

RAFAL tez bym tak chcial, ale kiedy startuje jeden samochod drugi juz jest na trasie. I zeby pokazac kazdy caly przejazd to juz by nie bylo live.
WAPNO
A6

Postprzez Tomisny » niedziela, 9 lis 2003, 19:07

No witam wszystkich po przeeerwie...

Przede wszystkim super, ze Petter zdobyl mistrza! Zrobil to w swietnym stylu...i zdecydowanie na to zasluzyl. Petter GO!

Relacja LIVE z rajdu to strzal w dziesiatke...wiadomo, ze realizacja pozostawiala jeszcze wiele do zyczenia ale to wszystko kwestia doswiadczenia reaizatorow. Jestem pewien,ze nastepnym razem bedzie duzo lepiej. Ale ogolnie to bomba...super bylo cos takiego zobaczyc...
Ta dyscyplina nabiera w ten sposob zupelnie nowego wymiaru.
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez d-z rallyfans » niedziela, 9 lis 2003, 19:40

Gratulacje dla SOLBERGA za pierwszy w karierze tytul mistrza swiata,wielkie brawa dla LOEBA za tytul wice-mistrza :D ,to bardzo dobry wynik jak na pierwszy pelen cykl mistrzostw za kierownica XSARY WRC,w przyszlym roku bedzie jeszcze lepiej,gratulacje dla calego teamu CITROENA za mistrzostwo producentow :D ,zrobili bardzo duzy postep i zasluzyli na tytul,
brawo MAKINNEN,brawo COLIN-szkoda ze przyszlym sezonie was nie bedzie :cry:

juz nie moge sie doczekac poczatku sezonu 2004 :D ,oby byl tak emocjonujacy jak sezon 2003,albo i lepszy,pozdrawiam :wink:

co do relacji to byla calkiem,calkiem,wiadomo poczatki sa trudne
d-z rallyfans
A5

Postprzez Hultay WRC » niedziela, 9 lis 2003, 19:47

Wspaniale było patrzeć na to jak Solberg się cieszu\ył, jak oblewał kibiców szampanem i jak sam wraz ze swoim pilotem byli tymże szampanem sowicie skropieni :twisted: :D :lol:
JEEEAAACHCHHH!!!!!! TO JEST TO!!!!!!!!!
SOLBARG MISTRZEM MAKINEN LEGENDĄ SUBARU RELIGIĄ!!!(prawie :wink: )
Koniec kropka. :P 8) :mrgreen:
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 9 lis 2003, 22:04

WAPNO napisał(a):RAFAL tez bym tak chcial, ale kiedy startuje jeden samochod drugi juz jest na trasie. I zeby pokazac kazdy caly przejazd to juz by nie bylo live.

Ja to wiem, ale chodziło mi o to aby zrobić tak, zeby nastepny samochod puszczac na trase wtedy, gdy poprzedni jest juz na mecie :) Widzielibyśmy wtedy całe przejazdy wszystkich kierowców, a nie tak jak w tej najwiecej chyba pokazali Warmbolda.

Jeszcze coś sobie przypomniałem. Czy mi sie wydawało czy David Richards odciagał "za fraki" fotoreportera w czasie gdy zwycięzcy rajdu oblewali sie szampanem?
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez qbus » niedziela, 9 lis 2003, 22:14

A ja relacji nie oglądałem :cry:

Więc... brawa dla Piotrka... i brawa dla Sebastiana.
Brawa dla Citroena... miejmy nadzieje że następny sezon będzie conajmniej tak ekscytujący jak ten... 22-25 Styczeń Monte Carlo 8)
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum