Moderator: SebaSTI
viper napisał(a):dlatego uważam, ze trzeba kogoś innego znaleźć, bo np jeszcze rok temu nikt nie wiedział kto to jest Nevill. Na tym polega szukanie talentów.
okun911 napisał(a):Viper nie mogę się z Tobą zgodzić. Przecież pisałem że ci emeryci nie podróżowali spacerowym tempem, a wręcz przeciwnie Colin i Marcus byli w mega formie i otarli się o tytuły, Sainz nie był dużo gorszy. No i Sainz z McRae kończyli kariery w Citroenie a nie Fordzie, więc w tym przypadku to Cytryna ściągnęła emerytów kończących kariery.
Gdzie widzisz ten lepiej rozwinięty system szkolenia młodzieży w Citroenie, udało im się tylko z jednym gościem, a reszta: Sordo (średni na szutrze), Ogier (szybki i głupie dzwony), Novikov (średnio i dzwony), Neuville (narazie dzwony)viper napisał(a):dlatego uważam, ze trzeba kogoś innego znaleźć, bo np jeszcze rok temu nikt nie wiedział kto to jest Nevill. Na tym polega szukanie talentów.
Ja uważam że mają odpowiedniego człowieka tylko muszą nad nim trochę popracowaći zdobędzie kilka tytułów dla Forda.
Co do talentów to niby Ford nie szuka? Taki Ott Tanak, w zeszłym roku walczył jak równy z Hanninenem i na dodatek mniej dzwoni od Neuvilla.
Matthias Schmidt napisał(a):Z reguły sportowiec nie rozpamiętuje co się działo, tylko idzie do przodu. Więc zróbmy tak samo - zobaczymy co Latvala zrobi w Portugalii i kolejnych rajdach.
Możecie się nie zgadzać, możecie się zgadzać, ale jednego nie zaprzeczycie - w tej chwili Latvala:
1. Jest najlepszą opcją dla Forda, czytaj nie ma innej, lepszej.
2. I tak jest lepszy od Hirvo. Ukończy cztery następne rajdy i już będzie przed nim w klasyfikacji.
Co do Neuville'a masz rację - ma talent. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczył w Meksyku. Na asfaltach będzie jeszcze lepiej.
kremer napisał(a):JML aż tak dużo nie dzwoni bez przesady.
http://www.ewrc-results.com/profile.php?p=31
rok oraz superrally/przygody/wypadki
2012- 2
2011- 2
2010- 1
2009- 4
2008- 2
2007- 3
Miał sezon 2009 pechowy, ale przez ostatnie dwa lata było lepiej. Na sezon 2012 limit wyczerpany
Tak czy siak dla mnie Ford powinien sciagnac Sordo do teamu. Przez zawirowania BMW niszczy mu kariere. Zeszly rok mało startow. W tym roku rowniez jakies szczatkowe starty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości