Moderator: SebaSTI
viper napisał(a):Tu masz wypowiedz Kuchara "Tomasz Kuchar: Na prawdę takiego trudnego rajdu w swoich kilkunastu latach startów nie doświadczyłem. Na prawdę wierzcie mi, wszystko: błoto, szuter momentami a przede wszystkim lód, ciapa, breja. Zero jakiejkolwiek kontroli nad autem. Ale wszyscy mamy podobnie, chociaż ci z tyłu mają na pewno dużo lepiej. "
Myśle , ze chodzi tez o fragmenty asfaltowe, bo przy odwilży na pewno im pózniej tym wiecej asfaltu. Wiem , ze on czasami narzeka, ale warunki na pewno umie ocenić obiektywnie. Wcześniej bym wysłał, ale teraz dopiero zobaczyłem co powiedział.
maniutek napisał(a):decyzją ZSS odwołano 2 pętle dla RPP
PSYCHObójca napisał(a):viper napisał(a):Tu masz wypowiedz Kuchara "Tomasz Kuchar: Na prawdę takiego trudnego rajdu w swoich kilkunastu latach startów nie doświadczyłem. Na prawdę wierzcie mi, wszystko: błoto, szuter momentami a przede wszystkim lód, ciapa, breja. Zero jakiejkolwiek kontroli nad autem. Ale wszyscy mamy podobnie, chociaż ci z tyłu mają na pewno dużo lepiej. "
Myśle , ze chodzi tez o fragmenty asfaltowe, bo przy odwilży na pewno im pózniej tym wiecej asfaltu. Wiem , ze on czasami narzeka, ale warunki na pewno umie ocenić obiektywnie. Wcześniej bym wysłał, ale teraz dopiero zobaczyłem co powiedział.
... jeżeli odnośnikiem do naszych dywagacji ma być p.T.Kucharto przed rajdem powiedział ,że testował swoje N12 a także R4
i wg. jego oceny nie ma takiej strasznej różnicy (R4 jest szybsze na szybkich zakrętach przez szczyty) tutaj link do wypowiedzi:
http://www.youtube.com/watch?v=lbUyTK9I ... r_embedded
... zatem jeżeli ci co jadą póżniej mają lepiej a jego auto nie jest tak strasznie gorsze od R4 to czemu dostaje od Kajtka (który jedzie przed nim) 4 min![]()
... pewnie się nie znam ale wolałbym pozycję startową (nie chodzi mi tylko o DSa) Janka niż kolegi Tomali ...
macneil napisał(a):Niech Rajd Zimowy wraca do Kotliny Kłodzkiej!!!!! Tu zawsze jest śnieg zimą i gitara!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość