Moderator: SebaSTI
Motulski napisał(a):Bez komenta...
Wszystko pokryte i innymi imprezami...
Od 8 do 10 czerwca, w godzinach 9-20, na parkingu Tecso przy Wielickiej działać będzie Miasteczko Rajdowe.
Spotkamy tu zawodników Castrol Edge Fiesta Trophy i poznamy możliwości ich samochodów.
Zobaczymy jak „od kuchni” wygląda praca mechaników zespołu rajdowego ale i sami weźmiemy udział w licznych konkursach. Będzie można m.in. spróbować swoich sił wymieniając koło w samochodzie rajdowym.
W sobotę do rajdowców dołączą strongmani – Jarosław Dymek i Sławomir Toczek. A to okazja do kolejnego konkursu dla kibiców – tym razem odbędzie się rywalizacja w podnoszeniu ciężarów. Oprócz małych, ale piekielnie szybkich samochodów rajdowych jak Skoda Fabia WRC czy Ford Fiesta Sport R2 na parkingu Tesco będzie można oglądać samochody z najwyższej półki. Na Wielickiej pojawią się m.in. Lamborghini Gallardo, Mercedes SLS czy sportowe Porsche 911.
kajko (gość) 2012-06-09 20:52
Autor artykułu zapomniał dodać, że naciągali na zakup oleju. WSTĘP PO OKAZANIU PARAGONU. ŻENUJĄCE. Koło moge sobie wymienić bez marketingu.
+2 / 0 odpowiedz
KATASTER (gość) 2012-06-09 20:49
WARUNKIEM WPUSZCZENIA BYŁ ZAKUP OLEJU. ZWYKŁA REKLAMA.SZKODA CZASU DLA RODZIN Z DZIEĆMI. PORAŻKA I ZWYKŁY MARKETING.
+2 / 0 odpowiedz
bubus (gość) 2012-06-09 20:47
zobaczymy jak olej kupimy, smiech na sali, niby od 9:00, wpuszczaja od 12:00. Warunek: kup OLEJ, żenada!
+2 / 0 odpowiedz
Jozin (gość) 2012-06-09 20:45
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
Miasteczko było, wziąłem dzieciaki, przyjechałem, miła pani wysłała mnie po zakup np. litrowego C.E. do Tesco i jak pokażę paragon, to wpuści. Nieźle, no nie?? Warto było, 15km tam mam spod domu. Ciekawe czemu nikt o tym nie uprzedził w zapowiedzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości