Ale mrowie załóg! I same nowe nazwiska, nowe samochody... Tak w RPP jak i RSMP. http://instantyeah.org/ jedyne co można zrobić to nacisnąć guziczek....
Jak już ktoś wspominał i z tego co czytałem to Clio R3 Zawady miało służyć do nauki i być na więcej niż 1 sezon, więc sam nie wiem o co tu chodzi. Jeszcze jakby to czterołap był jak rok temu, ale Civic?
Tylko popatrzcie na to z perspektywy osiągów tych dwóch aut na sniegu...honda nie jest wiele wolniejsza o ile wogóle jest na zaśnieżonych drogach a kasa napewno mniejsza...więc po co pałować R3 jak civikiem moze osiagnąc podobny wynik?
W sumie Było pewne,że nie będzie szału.Nie wszyscy chcieli się spinać na połowe lutego,potem czekać ponad dwa miechy Dobrze,że Świdnickiego w Maju nie zrobili Myślę,że od Świdnicy przybędzie zawodników,tak jak było rok temu,także nie ma co się denerwować Habaj,Sołek,Buffi,FELIX,Kuzaj,Stec .Ci zawodnicy mogą dołączyć od świdnickiego,więc nie ma co robić szumu Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Dojdzie koło 20 historyków i pewnie z 5/10 RD3L więc myślę, że z 70 aut powinno być... Ale to i tak nie poprawi humoru. No nic, trzeba czekać do kwietnia...
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład.