Uddeholm Swedish Rally

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Uddeholm Swedish Rally

Postprzez RALLYjupik26 » czwartek, 9 lut 2012, 22:39

CZAS NA KRYTYKE

-Oleksowicz --niby zajmuje dobre bo 7 miejsce w SWRC jednak trzeba zaznaczyć że 7załóg jest zgłoszonych do SWRC :(
-Sołowow --22miejsce powiem że spodziewałem się miejsca w okolicach 10-15 więc dość słabo :(
-Para --nie to jest najbardziej druzgocące że jest ostatni ale to jaką ma stratę do przedostatniego :(

STORM L. / STORM U. 29,2sek straty
PARA J. / GOSPODARCZYK S. 00:41.7sek straty

Jednym słowem o sory dwoma TOTALNA PORAŻKA :D może jutro będzie lepiej

KTOŚ PODZIELA MÓJ POGLĄD :?: :D
http://www.youtube.com/user/RALLYjupik26?feature=mhee
RALLYjupik26
N3

Postprzez Seraf » czwartek, 9 lut 2012, 22:40

Jeśli ktoś oglądał relacje to wie o co mi chodzi ;)
Seraf
N3

Postprzez Matthias Schmidt » czwartek, 9 lut 2012, 22:52

Dobrze, dobrze. Ale kto z Was spodziewał się po Sołowowie jakichs cudów? Oleksowicz? Też wiadomo, że wielkim orłem nie jest. Więc o co jęczeć?
"This rally is insane, even though everything is going well at the moment. If there is a trouble, I'm as good as dead" - Henri Toivonen (1 May 1986)
Matthias Schmidt
N4

Postprzez Loeb1987 » czwartek, 9 lut 2012, 23:01

Oleksowicz jedzie dla zabawy ;) Czego oczekujecie od niego?
Loeb1987
A6

Postprzez misiekreg » czwartek, 9 lut 2012, 23:14

RALLYjupik26 napisał(a):CZAS NA KRYTYKE

-Oleksowicz --niby zajmuje dobre bo 7 miejsce w SWRC jednak trzeba zaznaczyć że 7załóg jest zgłoszonych do SWRC :(
-Sołowow --22miejsce powiem że spodziewałem się miejsca w okolicach 10-15 więc dość słabo :(
-Para --nie to jest najbardziej druzgocące że jest ostatni ale to jaką ma stratę do przedostatniego :(

1. Lasse Storm to jedzie już chyba swój 10-ty Rajd Szwecji, a tylko on jedzie samochodem powiedzmy, że podobnym do Pary
2. Sołowow? Dobrze się bawi, i cieszę się że jedzie ktoś "od nas" samochodem WRC - czasy 10-15 to będą w niedzielę
3. Oleksowicz debiutuje w Szwecji, a to dość specyficzny rajd, sam Hołek w 99 roku w Szwecji notował czasy w okolicach "40" na początku, więc nie ma co się spodziewać cudów po Oleksowiczu

Inna sprawa, ze to dopiero prolog i trzeba być idiotą, żeby się napinać na takim odcinku i niepotrzebnie ryzykować.

Aha i może zróbmy sobie w ten weekend akcję: Dopingujemy naszych? Co Wy na to?
misiekreg

Postprzez RALLYjupik26 » czwartek, 9 lut 2012, 23:18

misiekreg napisał(a):
RALLYjupik26 napisał(a):CZAS NA KRYTYKE

1. Lasse Storm to jedzie już chyba swój 10-ty Rajd Szwecji, a tylko on jedzie samochodem powiedzmy, że podobnym do Pary
2. Sołowow? Dobrze się bawi, i cieszę się że jedzie ktoś "od nas" samochodem WRC - czasy 10-15 to będą w niedzielę
3. Oleksowicz debiutuje w Szwecji, a to dość specyficzny rajd, sam Hołek w 99 roku w Szwecji notował czasy w okolicach "40" na początku, więc nie ma co się spodziewać cudów po Oleksowiczu

Inna sprawa, ze to dopiero prolog i trzeba być idiotą, żeby się napinać na takim odcinku i niepotrzebnie ryzykować.

Aha i może zróbmy sobie w ten weekend akcję: Dopingujemy naszych? Co Wy na to?

Może być ta krytyka to taka na żarty :lol:
http://www.youtube.com/user/RALLYjupik26?feature=mhee
RALLYjupik26
N3

Postprzez Gracko » czwartek, 9 lut 2012, 23:19

Tempo naszych orłów jakie jest każdy widzi. Nie wiem jak Para ale pozostali nasi jadą bo lubią i ich stać a nie ze względu na talent i osiągnięcia więc nie ma co cudów oczekiwać. Jednocześnie sami decydując się na starty w rajdach na takim poziomie z takimi rywalami skazują się na to ze kibice będą oceniac porównywać bo od tego są. Sami także swoje hobby ubierają w mega profesjonalne szatki , opowiadają o ciekawej walce ,punktach klasyfikacjach napędzajac to ze kibice jakieś oczekiwania mieć będą. Zupełnie nie potrzebnie. Na ich miejscu też bym jeździł ,ale mówiąc że liczę na ciekawą walkę w takim rajdzie dodał bym z uśmiechem na twarzy że będę walczył ale z ośkami. Jeżeli sami zawodnicy nie mają dystansu do siebie i swojego hobby nie ma co oczekiwać tego od innych. To nie kibiców wina ze jadą tak jak jadą.

Swoją drogą mają dużo szczęścia że rajdy nad wisłą są na takim a nie innym poziomie i tutaj mogą się ścigać o zwycięstwa bo gdyby się u nas nie łapali do pierwszej 10 to by nikt ich w wynikach szwecji nie szukał.

Cieszy to że ktoś od nas jedzie, cieszy to że jeden w biało czerwonych barwach i boję się że na tym powody do radości dla nas się kończą bo jak nie nastąpi jakiś kataklizm to... a zresztą zobaczymy to są rajdy.

Trzymam kciuki i szukam powodów do radości choćby małej co i Wam polecam.

Kierownicy sie spinają , my nie musimy :)
Gracko
A5

Postprzez menson » czwartek, 9 lut 2012, 23:23

Jedziecie po nich jakby to był prawdziwy os, jutro pogadajmy co będzie ;-)
https://www.facebook.com/jbmotorsportpoland/
menson
A5

Postprzez misiekreg » czwartek, 9 lut 2012, 23:25

Ciekawostka (właśnie sprawdziłem): konkurent Pary - Lasse Storm zalicza swój 18 (!) Rajd Szwecji:) To chyba najbardziej doświadczony zawodnik na trasie rajdu w tym roku;)

http://www.ewrc-results.com/profile.php?profile=235
misiekreg

Postprzez michalziem » czwartek, 9 lut 2012, 23:28

kurcze ludzie kochani opanujcie się!
będę broniła naszych kierowców a szczególnie Macka Oleksowicz bo chłopak naprawdę jest spoko i zna swoje miejsce! I w debiucie fiesta po śniegu/lodzie czego się spodziewaliście, nie od dziś wiadomo że nie jest mistrzem...
ale chłopka pojechał się uczyć! Junior już enty sezon się uczy i co i też jakiś wyników nie robi...
Niech dojedzie aby do mety to już będzie jakiś sukces! A sami zobaczycie, że to kiedyś zaprocentuje i nie zdziwię się jak zobaczymy go na podle w rajdzie polski
Jurek Para - gościu pojechał po przygodę, nie ma ciśnienia na wynik, lubi to ok niech jedzie bawi się, na zdrowie mu!
To nie Rajd Polski i nie Leszek że jadzie za pieniądze niektórych z nas, jadą za swoje i niech jadą!
99% tego forum jak by miało kasę to mieli by takich forumowiczów w d... i startowało by w rajdach czerpiąc fun z jazdy zbytnio nie patrząc na wyniki!
Sołowow hmm to dopiero początek, zwycięzcy są na mecie, zobaczymy
sorry za ot, ale kurcze ciśnienie się podnosi jak się czyta niektóre wpisy
michalziem
N2

Postprzez Rock240 » czwartek, 9 lut 2012, 23:58

Sami także swoje hobby ubierają w mega profesjonalne szatki , opowiadają o ciekawej walce ,punktach klasyfikacjach napędzajac to ze kibice jakieś oczekiwania mieć będą. Zupełnie nie potrzebnie. Na ich miejscu też bym jeździł ,ale mówiąc że liczę na ciekawą walkę w takim rajdzie dodał bym z uśmiechem na twarzy że będę walczył ale z ośkami. Jeżeli sami zawodnicy nie mają dystansu do siebie i swojego hobby nie ma co oczekiwać tego od innych. To nie kibiców wina ze jadą tak jak jadą.

Mimo iz goraco dopinguje naszym orłom to zgadzam sie z tmyi ciekawie obranymi słowami, ale jak to Hołek mawial "zwyciezcy sa na mecie" wiec poczekajmy.
Rock240

Postprzez speedyzxz » piątek, 10 lut 2012, 00:22

Rock240 napisał(a):
Sami także swoje hobby ubierają w mega profesjonalne szatki , opowiadają o ciekawej walce ,punktach klasyfikacjach napędzajac to ze kibice jakieś oczekiwania mieć będą. Zupełnie nie potrzebnie. Na ich miejscu też bym jeździł ,ale mówiąc że liczę na ciekawą walkę w takim rajdzie dodał bym z uśmiechem na twarzy że będę walczył ale z ośkami. Jeżeli sami zawodnicy nie mają dystansu do siebie i swojego hobby nie ma co oczekiwać tego od innych. To nie kibiców wina ze jadą tak jak jadą.

Mimo iz goraco dopinguje naszym orłom to zgadzam sie z tmyi ciekawie obranymi słowami, ale jak to Hołek mawial "zwyciezcy sa na mecie" wiec poczekajmy.

hmm może jak będą jechać na dojechanie to zobaczymy falę krytyki, ciekawe czy znajdą się wśród nich opozycjoniści dla SR którzy tak wmawiają że zwycięzcy są na mecie.
A tam w sumie twierdzę że jeśli nasi mają osiągnąć jakiś wynik to raczej na solidnym pozostawaniu na drodze. Jutro pierwsza pętla zweryfikuje sporo :)

misiekreg napisał(a):Aha i może zróbmy sobie w ten weekend akcję: Dopingujemy naszych? Co Wy na to?

misiekreg jestem za!
Jurek, Michał, Maciek! OGIEŃ! :twisted:
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez Sebekrally » piątek, 10 lut 2012, 00:32

Ludzie spuście trochę z tonu...
-Sołek jedzie 1 raz fiestą
-Nigdy nie atakuje na ślepo od pierwszego odcinka (wiem wiem prawdziwy fighter itd. ale zobaczcie kiedy Sołek miał dzwona na rajdzie)
-Oleksy jedzie pierwszy rajd po śniegu fiestą
-Para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To już przesada!!!!! Gość realizuje marzenia jedzie sobie rajd do MŚ a mógłby pojechać za tą kasę ze 4 rajdy do MP i może nawet zostać mistrzem Polski w klasie A7 czy jak to teraz się nazywa
To był tylko super oes napinanie się na tym odcinku mija się z celem
Widzieliście start Sołka z Ajatolllachem? Cytryna wystrzeliła na starcie o 2 długości prawie, na 1,9km odcinka to jest przepaść.
3 majmy kciuki za naszych ja się zajebiści cieszę że jest rajd zaliczany do RSMŚ i mogę kibicować naszym. Myślę że żaden z nich wstydu nam nie przyniesie.
Sebekrally
A5

Postprzez Zajcev » piątek, 10 lut 2012, 00:51

Co tu w ogole oceniac? Przejechali niecałe 2km...
Zajcev
N4

Postprzez fluff » piątek, 10 lut 2012, 01:01

Zajcev napisał(a):Co tu w ogole oceniac? Przejechali niecałe 2km...

OTOZ TO!
A i prawdziwe warunki zaczna sie jutro :idea:
Power Is Nothing Without Control!
Duval ognia!!!
fluff
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata