Za Monte 2012 na pewno nie miałby maksa punktów, ale gdyby te przepisy weszły w życie to jechałby na maxa na każdym etapie i zabiłoby to widowisko niezwykle. Przy Loebie tego nie da się zorganizować

Ale po zakończeniu kariery?...
Moderator: SebaSTI
Jarek55511 napisał(a):Pkt za etapy tak jak u Nas? Fajnie ale ja widzę to tak Super Seb przewaga nad drugim 5-10min.na rajdzie jak nie lepiej. No chyba że z tego powodu że ciśnie by dzwonił,ale Super Seb ma to że rzadko dzwoni. A jakby nie dzwonił to np.po pół roku miałby taką przewagę że mógłby już zostać mistrzem Świata i iść na urlop.
Jarek55511 napisał(a):Tylko że Nasz kochany sport ma to w sobie że nie liczy się tak bardzo wiek zawodnika. Napewno w WRC w pewnym wieku będzie miał dość wyjazdów,a napewno poza kontynentem. A jak chodzi o Ogiera to może i prawda co mówi były szef Citroena,ale bym patrzył to z przymrużeniem oka bo Guy może mieć za złe bo Ogier odeszedł i stracił taki talent wyłoniony i doinwestowany przez Citroena na rzecz VW. A Fabia S2000 Ogiera to nie taka sama Fabia jaka startowała w IRC bo trochę VW pozmieniał min.zawieszenie. A tak nawiasem to Szkoda że u Nas nikt do Fabi nie wsiada wkońcu to główny konkurent Puga a wszyscy wsiadają do Puga.
żółtodziób napisał(a):@viper - ale taka wypowiedź to moze być efekt kosy między nimi. Nikt nie wie w jakim klimacie przebiegało rozstanie, ale wczesniej pojawiały się sygnały,że nie koniecznie jest cacy. Ogier dość jednoznacznie demonstrował swoje niezadowolenie. Wyglądało, że nie miał racji, alete wypowiedzi to mógł być efekt jakichś mocniejszych spieć o których nie wiemy.
Guy Frequelin przestał być szefem Citroena po sezonie 2007 więc nie mogło być między nimi żadnych spięć
Matthias Schmidt napisał(a):
Mikko ostatnio stał się zdobywaczem punktów (poraziła mnie jego wypowiedź, w której stwierdził, że wolin być nr2 niż walczyć o tytuł),
Matthias Schmidt napisał(a):Ten rok będzie pierwszym, gdy Latvala będzie walczyć o tytuł. Do tej pory był numerem2. Jest szybki, ale zobaczymy jak radzi sobie z presją w sytuacjach, gdy walczy o mistrzostwo. Tak naprawdę jeśli nie on, to nikt. Chyba że Solberg...
viper - okaże się jak to z JML będzie. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której Hirvo wyszedłby wyżej w klasyfikacji. Latvala musiałby nie ukończyć naprawdę wielu wielu rajdów. Jest materiałem na MŚ, pokazał to pod koniec 2011 i mam nadzieje że jego niesystematyczna jazda nie przekreśli szans na tytuł.
bimber - oni zresztą już wcześniej o tym myśleleli. Zobaczymy co to z tego wyniknie....
okun911 napisał(a):żółtodziób napisał(a):@viper - ale taka wypowiedź to moze być efekt kosy między nimi. Nikt nie wie w jakim klimacie przebiegało rozstanie, ale wczesniej pojawiały się sygnały,że nie koniecznie jest cacy. Ogier dość jednoznacznie demonstrował swoje niezadowolenie. Wyglądało, że nie miał racji, alete wypowiedzi to mógł być efekt jakichś mocniejszych spieć o których nie wiemy.
Guy Frequelin przestał być szefem Citroena po sezonie 2007 więc nie mogło być między nimi żadnych spięć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości