Matthias Schmidt napisał(a):Na drugie nie ma raczej szans, choć Dani trochę zwolnił.
Ja bym polemizował. Powiem, że pół minuty na dwóch oesach na korzyść Pettera napawa optymizmem

Moderator: SebaSTI
Matthias Schmidt napisał(a):Na drugie nie ma raczej szans, choć Dani trochę zwolnił.
Matthias Schmidt napisał(a):Ciekawa walka. Mikko szaleje, ale i Petter ładnie się broni. Dołożył Hirvo ponad 8 sek na SS15. Jeśli nie będzie dramatów wieczorem, Mr. Hollywood powinien dojechać na trzecim miejscu
posejdon napisał(a):Coś musiało się stać...
Loeb1987 napisał(a):Matthias Schmidt napisał(a):Na razie rzeczywiście jest bieda, czterech kierowców, którzy poza Kościuszko mają kiepskie tempo i Kościuszko nie ma się z kim ścigać.
Nicolas Fuchs całkiem nieźle sobie radziłpoza tym jeszcze kilku się zgłosi, więc może będzie ciekawie.
oldtimer napisał(a):Kibicuję rajdom bo lubię szybkość i walkę do mety i dlatego nie uznaję tłumaczenia że" wożenie się "jest taktyką.Jeżeli ktoś lubi taktykę to niech się zajmie bilardem czy szachami.Jakie było oburzenie większości forumowiczów gdy niektóre zespoły stosowały team order a to przecież też element taktyki?Gdyby Colin McRae jeździł taktycznie to nikt na niego nie zwróciłby uwagi a i nie zostałby idolem milionów kibiców na całym świecie( wcale nie miał tak wielu zwycięstw w karierze).
Może jestem staroświecki ale dla mnie liczy się walka do ostatniego oesu a nie zwycięstwo w klasie w której jestem sam
http://www.ewrc-results.com/leg.php?leg ... §ion=9
To troszkę przespałeś, bo nowoczesne rajdy to właśnie taktyka. Teraz taki Colin miałby problemy.
Matthias Schmidt napisał(a):
Tylko niech sobie zgoli brode bo wygląda jak jakiś bushman![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości