Co powiecie na obstawienie Końcowego wyniku Kościuszki i Oleksowicza ?? Wg mnie Kościuszko nareszcie mistrza zdobędzie a Oleksowicz może kilka punkcików przy dobrym wietrze nazbiera

Moderator: SebaSTI
Matthias Schmidt napisał(a):Kościuch?? Hmmm.... Zależy tak naprawde od tego kto zgłosi się do PWRC. Jeśli będzie Flodin, to Kościuszko nie ma szans na majstra.
Oleksowicz... Przy takiej frekwencji to będzie czesto na pudłach
Ogier + zwykle druga Skoda od VW, Paddon, Breen, Al-Rajhi, Protony + jeden lub dwóch bardzo ogarniętych driverów, którzy myślę jeszcze dołączą starczy, żeby podium nie było zbyt często.
Dobra koncze bo sie rozpisalem
i zeby mistrzem nie zostal Loeb
Matthias Schmidt napisał(a):Teoretycznie Ford też jest jeszcze opcją. Ale jeśli miałbym postawić na któryś za tych dwóch zespołów (Mini, Citroen) postawiłbym na Mini.
W Citroenie mają swoich kierowców, którym poświęcają uwagę (Loeb, Neuville, może jeszcze jacyś Francuzi - np. Bouffier), a dodatkowo Ostberg raczej nie wiazałby żadnej przyszłości z Citroenem. Dodatkowo jest Skandynawem i jakoś ciężko mi wyobrazić sobie Norwega w Citroenie, choć to akurat jest nieważne. Był Solberg, będzie Hirvonen.
Mini mogłoby być rozsądniejszą opcją. Dobry samochód, nawet jakieś szanse na starty w fabryce (o ile dobrze się orientuję Ostberg ma sponsorów, a tego Mini potrzebuje). Taka jest moja wizja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości