BartekRally napisał(a):Przepraszam, że obraziłem chłopaczka, jak zrobi wynik to to odszczekam ale byłem na Rzeszowie i widziałem wyniki z Vsetina więc proszę nie mówcie jak jechał Wisłę bo Polskie odcinki każdy zna na pamięć. C2 z tego co mi wiadomo miał w top-specyfikacji a jadąc KJS u siebie w okolicach łapał baty od gości którzy jeżdzą tylko po takich imprezach.
Hmm i co widziales na Rzeszowie?

bo z tego co wiem jechal bez pomiaru czasu:) A odcinki Wisły na pewno zna na pamięć
Jak dobrze licze to Vsetin byl jego drugim startem z pomiarem i pierwszym zagranicznym, wynik w polowie stawki to porazka? A co do KJS'ow, nie wiem czy kiedykolwiek startowales w takich imprezach, ale piszac tak, domyslam sie ze gdybys wsiadl do C2 odrazu bys wymiatal?:)
Wystarczy popatrzec obiektywnie, przegladnac wyniki i zobaczyc ze z kazdym startem jest progress a to jest chyba najwazniejsze?
BartekRally napisał(a):Zajcev - nie musisz bronić kolegi z okolic

Nie bronie, tylko obiektywnie patrze, nie ukrywam ze cieszy mnie fakt, ze coraz wiecej zawodnikow z moich okolic bawi sie w to, ale po prostu smieszy mnie to, gdy zaczynaja sie pojawiac komentarze na temat tego czym kto startuje, a ostatnio na forum tego coraz wiecej,
a osobiscie chcialbym miec mozliwosc na poczatku swojej kariery wyprobowania wielu samochodow i wybrania tego, ktory najlepiej by mi lezal - i nie musze kipic zazdroscia z tego powodu ze ktos ma taka mozliwosc. Tym tez akcentem koncze juz ze swojej strony ta dyskusje. Do zobaczenia na odcinkach.