Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Leszek Kuzaj

Postprzez Krzysiek_WrC » niedziela, 25 wrz 2011, 19:18

Zajcev napisał(a):wiec dlaczego ma konczyc z tym pieknym sportem? szkoda tylko ze Polski taki pechowy...

Bo nie szanuje pieniędzy kibiców i sponsorów, a Ci drudzy to już powiedzieli w ogóle pas, co teraz po prostu przyklepał na Rajdzie Polski. Chyba że całkowicie za swoje to niech się " obija" na Rajdzie
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez wojtasm461 » niedziela, 25 wrz 2011, 19:53

No właśnie o to chodzi.
Zdaje sobie sprawe że rajd to "wyścig z czasem" ale wydaje mi sie że w przypadku tego rajdu Kuzi powinien wziąć poprawke że to kibice wystawili go do rajdu i że chcieliby go jak najdłużej oglądać.
I absolutnie nic do niego nie mam,a nawet go trochę lubie :) tylko tak zdrowo rozsądkowo sobie o tym myślę.
https://www.facebook.com/legacyrally
wojtasm461
N3

Postprzez havk » niedziela, 25 wrz 2011, 19:58

Pewnie powinien skonczyc ze sportem bo... tak radzi mu Krzysiek_WrC :wink:

Poczekamy, zobaczymy jak bedzie w przyszlym roku.. Czy faktycznie sponsorzy sie odwrocili. Ale wystep jakby nie patrzec bardzo slaby. Slabe tempo (moze spowodowane jakimis klopotami), wreszczie na drugim przejezdzie oesu MIlki pojaiwlo sie swiatelko w tunelu (4 miejsce przed Kajetanem i Bebnem) a potem coz..
havk
N3

Postprzez Krzysiek_WrC » niedziela, 25 wrz 2011, 20:16

havk napisał(a):Pewnie powinien skonczyc ze sportem bo... tak radzi mu Krzysiek_WrC :wink:

Poczekamy, zobaczymy jak bedzie w przyszlym roku.. Czy faktycznie sponsorzy sie odwrocili. Ale wystep jakby nie patrzec bardzo slaby. Slabe tempo (moze spowodowane jakimis klopotami), wreszczie na drugim przejezdzie oesu MIlki pojaiwlo sie swiatelko w tunelu (4 miejsce przed Kajetanem i Bebnem) a potem coz..

Takich jak Krzysiek WrC to wbrew opinii jest mnóstw a po Rajdzie Polski pewnie i grono się poszerzy, ja mu nie sugeruje, taka moja własna opinia :wink:
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez macneil » niedziela, 25 wrz 2011, 20:32

TAAAAK...niech Kuzi odwiesi kask na kolek!!! Niech zrobi to jeszcze z polowa zawodników z RSMP, bo jeżdżą na równym lub mniejszym poziomie, a po jaka cholerę takich oglądać??? WON z rajdów, bo mamy tak mega potężny zasób chętnych do startu zawodników, ze co rajd lista startowa jest zapchana po brzegi i wielu wielu załogom trzeba odmawiać z powodu braku miejsca...

...a teraz na poważnie o "wielcy" kibice rajdowi...czy naprawdę uważacie, ze gdyby Leszek odszedł, to na jego miejsce wszedł by jakiś młody i utalentowany zawodnik? SZCZERZE, naprawdę szczerze w to wątpię! (i nie mowie ze bym nie chciał i to bez odchodzenia Kuzaja) Kuzaj od początku roku nie ma (lub bardzo mało) sponsorów, wiec jak by ten "młody" zawodnik miał się pojawić to zrobi; by to już dawno. Wiec nie pieprzcie mi tu takich farmazonów ze Leszek ma odejść i zwolnic miejsce innym, lub ze zabiera innym sponsorów bo to wszystko gówno prawda!

...zwolnic miejsce...hehe...jak by w Polsce była ustalona ograniczona lista startujących i było ich pełno...ech...

przepraszam za chamstwo i brzydkie słowa, ale szlak mnie już trafia jak czytam te pseudo komentarze od pseudo kibiców!

możecie mnie teraz zmieszać z błotem...pa...
macneil
N3

Postprzez wojtasm461 » poniedziałek, 26 wrz 2011, 07:13

Oj Kolego nie denerwuj sie bo nie po to jest forum.
Wydaje mi się że Leszek po prostu się wypalił a napisanie żeby zrobił miejsce młodym było zwyklą przenośnią.
Lubie Kuziego za jego ułańską jazdę ale w momencie kiedy nie ma się sponsorów powinien raczej rajdy kończyć a nie kończyć jak to często bywa czyli przez dzwon,raczej nie mobilizuje to potencjalnych sponsorów do wykładania kasy.
To tyle i już nie pisze więcej bo może sie nie znam.Pozdrawiam. :wink:

Aha i pseudo kibicem nie jestem i trochę już rajdów w życiu zaliczyłem... :wink: :mrgreen:
https://www.facebook.com/legacyrally
wojtasm461
N3

Postprzez RajducH » poniedziałek, 26 wrz 2011, 07:58

Panowie jak poslecie Lecha na "trybuny" to rajdy stracą dużą część kibiców która głownie jedzie dla Niego. Nie wmówicie mi że tak nie jest, bo swoje wyjazdy na rajdy zaczynam od tego, czy jedzie Kuzi. To, że ostatnio mu nie idzie nic nie znaczy, kibicem jest się na dobre i na złe; każdy może się podnieść i liczę na to że u Leszka wkrótce to nastąpi.

Pora na Lausitz - Kuzi jak co roku będzie miał tam mega doping, tam jedzie na luzie i jest zawsze niezwykle szybki.

piatek/sobota - Go, go Kuzi !!!! :D
niedziela - Go Falubaz !!!! :D
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez Sylwek_GSi » poniedziałek, 26 wrz 2011, 08:23

ludzie - nie ma ludzi nie zastąpionych, Leszek kiedyś zniknie i nie traktujmy go jak boga :? pojawi sie następny, kiedyś też Leszka nie było i ludzi na oesach nie brakowało, jezdziło sie na Bublewicza, Przybylskiego, Herinka czy Zasade. Jest wielu inych kierowców którzy jezdzą na poziomie Kuziego a nawet lepiej i nie ma co dramatyzować. Loeb kiedyś też przestanie jeździć i co rajdy sie skończą?
a co do samego występu - nic specjalnego, zadnego wygranego OSu, miejsca pod koniec dziesiątki jak Kuzaja to nie oszukujmy się miernota. Ale kto powiedział że będzie wiecznie wygrywał? Nie da sie-po prostu.
Sylwek_GSi
A5

Postprzez mlog » poniedziałek, 26 wrz 2011, 08:48

Kuzaj jest jednym z najbardziej znanych polskich kierowców rajdowych. Miał swoje pięć minut, dobrze je wykorzystał. Jednak z biegiem lat trzeba ustąpić miejsca młodszym, szybszym, lepszym. Nie znaczy to jednak że ma przestać jeździć ;) Zobaczcie sobie gdzie w stawce dojeżdża pan Lipski. Lubi to co robi, ma fundusze więc jeździ. Kuzaj tak samo. Ma możliwość, kibice mu pomogli, to pojechał. Nie spinał się, jechał swoje, a że najwidoczniej lata świetności ma za sobą to się ukryć nie da. Choć i jemu może przytrafić się dobry wynik, nikt mu prawa do tego nie odbierze. Jeśli tylko będzie w stanie i na siłach wrócić na szczyt, to kto jak kto, ale on ma do tego predyspozycje ;)
mlog
N2

Postprzez Krzysiek_WrC » poniedziałek, 26 wrz 2011, 09:12

Oczywiscie że nikt siłą go na emeryture nie wyśle, ale w obecnej sytuacji to może jeszcze należało by nas spokojni usiąść i zastanowi się gdzie jest cały problem tego czego jest?
Sam ochoczo jeździłem na Rajdy, głownie jak rywalizowali z Ś.P Kuligiem i podobała mi się walka miedzy nimi. Jednak z Kuzajem, od momentu rezygnacji z Subaru zaczęło się coś gdzieś źle dziać.
Albo mu się psychika przyblokowała albo nie wiem ,bo nie jest normalna rzeczą aż tyle zawodów nie kończyć. A może ta tragedia na Czechach miła taka fatalny wpływ? W końcu jak się uderza w troje ludzi i zabija ich to nie ma mowy aby psychika wytrzymała?

No i Pug 207, to też był taki moment że wydawało się iż ustabilizuje się wszystko, tzn gdzieś jakieś przełamanie przyjdzie za chwile i wszystko się poprawi. Napisze jeszcze raz: do samego Kuzaja jako człowieka nie ma nic, jednak jego postaw jako sportowca na obecna chwila bardzo mi się nie podoba.

BTW: chyba nawet jego były Pilot Parry przestał ww to wszystko wierzyć że ma sens widząc co się dzieje...P.S: gdyby Leszek był w dobrej dyspozycji, to myślę że bez problemu by połknął naszego eksportera MŚ - Kościuszkę. Nic aż tak wielkiego nie pokazał tle naszych kierowców.
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez havk » poniedziałek, 26 wrz 2011, 11:11

Jednak z Kuzajem, od momentu rezygnacji z Subaru zaczęło się coś gdzieś źle dziać.

Mi sie zdaje ze to wczesniej, w 2007 roku zaczelo sie cos zle dziac. To byl najgoszy sezon (9 miejsce w MP!), ktory nastapil zaraz po.. najlepszym roku 2006, gdzie gladko wygral cale mistrzostwa Polski i nawet ladnie jezdzil w MS.
havk
N3

Postprzez denzel » piątek, 30 wrz 2011, 00:53

Coś Ola zamilkła... Brak argumentów?
denzel
N3

Postprzez zwibel » piątek, 30 wrz 2011, 07:00

denzel napisał(a):Coś Ola zamilkła... Brak argumentów?

Może po prostu nie ma chęci wdawać się w pyskówki z gówniarzmi którzy przeszli ze stadionów na rajdy :mrgreen:
http://www.rajdowy.info Obrazek
zwibel
N2

Postprzez Krzysiek_WrC » piątek, 30 wrz 2011, 09:14

zwibel napisał(a):
denzel napisał(a):Coś Ola zamilkła... Brak argumentów?

Może po prostu nie ma chęci wdawać się w pyskówki z gówniarzmi którzy przeszli ze stadionów na rajdy :mrgreen:

Jak widać, pyskówki były uzasadnione :mrgreen: . Druga sprawa to jak już Kuzaj płacze, o nielegalkach to niech pokaże palcem kto i gdzie, po co znowu chować to pod dywan?
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez RajducH » piątek, 30 wrz 2011, 09:35

dajcie już spokój, męczycie temat niemiłosiernie; jak takie z Was pisemne cwaniaki to idźcie i powiedzcie Leszkowi wprost co o nim myslicie albo sami siądzcie za kółko i pokażcie jacy to z Was "ralli driverzy"; jakbyśmy mieli wychodzić z takich założeń jak Wy prezentujecie to w rajdach jechałby Kajtek i Bouffier i nikt więcej
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP