Olu, pozwolę sobie na polemizowanie z Tobą.
demolka911 napisał(a):Nie macie zielonego pojęcia o tym człowieku! Podczas rajdów czy innych imprez macie tylko jego namiastkę. Jest jednym z najprawdziwszych ludzi, szczery do bólu, nigdy nie ściemnia i zawsze mówi to co myśli, bo jest prawdziwy!
Pewnie masz rację bo dobrze znasz Leszka ale zdecydowana większość ludzi na tym forum nie zna go osobiście i swoje zdanie o Leszku buduje na jego wizerunku w mediach itd.Ten jest taki a nie inny. Dlaczego? Taki wizerunek sobie wypracował szczególnie w ostatnim okresie (dzwony itd). Fajnie, że wstawiasz się za Leszkiem ale uszanuj też zdanie innych.
demolka911 napisał(a):Jak jesteście tacy mądrzy to pokażcie mi jednego kierowcę który w wieku 44 lat zapierd.... tak jak on i jest zawsze w czołówce kierowców!
Michał Sołowow, Krzysztof Hołowczyc. O ich skuteczności Leszek może tylko pomarzyć.
Owszem sponsorzy się wycofali ale ja osobiście po poprzednim sezonie nie widziałem argumentów aby ich zatrzymać i ta decyzja mnie nie zdziwiła. Moment jej ogłoszenia był fatalny. Tu się zgodzę. Oczekiwania i zapowiedzi przed sezonem 2010 były wysokie. Nie udało się.
Castrol nadal sponsoruje Maćka Oleksowicza więc w sponsoringu motorsportu wbrew temu co się mówiło zostali.
demolka911 napisał(a):Prawdziwy kibic rajdowy jest na dobre i na złe i obojętnie czy to dotyczy Kuzaja, Kajtka, Kuchara czy jeszcze innego kierowcy.
Pachnie mi to znanym już sloganem "Tu jest Polska". My nie jesteśmy tam gdzie stało ZOMO! Czy jeżeli nie kibicujemy Leszkowi to nie jesteśmy prawdziwymi kibicami? A jakie są kryteria wyboru prawdziwego kibica? Kto to określa? Zacytuję Twoją wypowiedź: "Ludzie, pokory, pokory i jeszcze raz pokory!"
I na koniec jedna prośba. Każdy z nas może mieć swoje zdanie i głośno je wypowiadać. Ty również ale nie generalizuj i nie określaj ludzi, którzy nie koniecznie kibicują Leszkowi jako płytkich i zawistnych. Takie Twoje podejście wizerunkowi Leszka z pewnością nie pomoże.
Pozdrawiam
Daniel