holek1987 napisał(a):Nie rozumiem jak można tak drwić po prostu z czlowieka, pomijając już fakt, że Leszek już swoje w tym sporcie zrobił, ok zrobił ale ambicji to mu można pozazdrościć ciągle mu się chce i super no i niech jeździ i dojeżdża do mety swojej kariery! Jest bardzo barwna postacią tego sportu, i tak jak każdy cwaniak drwił z Gołoty przykładowo, to zżerał tony chipsów i połykał hektolitry browarów przy jego walkach... żal po prostu żal, ale gdyby tak sobie z nim foto zrobić albo autograf to każdy a już najlepiej żeby plakat dał... kombinezon, kask wszystko to każdy leci... a później miesza czlowieka z błotem. SZACUNEK bo na to zapracował każdy w tym sporcie!
Widzisz, ja Leszka lubię, często tam gdzie inni idą słabo on, maksem, i widowiskowo, po prostu odniosłem się do Twojej wypowiedzi
holek1987 napisał(a):Czyli Bryan ma kolejny tytuł do kolekcji... i też dobrze, chyba że... Kajto da rade bo jak nie on to kto
Po prostu punktowo jak na razie nie jest w czołówce przed Dolnośląskim, mam szacunek do niego, jest przykładem szybkiego kierowcy, latał WRC w latach gdzie było ich najwięcej, oraz najsilniejsza konkurencja, ale teraz po prostu jest więcej zapowiedzi niż realizacji, Rzeszów, i OBY NIE KŁODZKO. Szkoda no i tak trochę zagranie nie fair;) Do zobaczenia na oesach:)