Ankieta ktora zostala zamieszczona na autoklubie w ostatnich dniach podsunela mi mysl aby zalozyc taki temat.Ktora eliminacja wedlug Was byla najlepsza ja osobiscie bylem tylko na dwoch eliminacjach(ELMOT,POLSKI-finanse na wiecej nie pozwolily)
z tych dwoch bardziej podobal mi sie polski,ze wzgledu m.in na dobra obsade i walke prawie do konca rajdu pomiedzy CAMPOSEM i THIRYM ,
zapraszam do dyskusji,pozdrawiam
Taaak.....Polski bez wątpienia!!!!!! Ale pod wzgledem widowiskowości to Elmot!!!!!!!! Tak przecież długo czekało się na rozpoczęcie cyklu RSMP że ten Elmot był wyjątkowo wyjątkowy!!!!!!!!!!!!
Kormoran, zaden rajd asfaltowy w polsce nie dorówna kormoranowi, przynajmniej w tej formie jaka widzimy od lat, kiedy zjezdzaja sie najlepszi polscy zawodnicy w bardziej lub mniej topowych furach
2 miejsce przyznalbym Polskiemu, fajny rajd i walka
a 3 to warszawski, niby nudny, ale zawsze to szuter, ktory jest kwintesencja rajdowania
Jeśli chodzi o rywalizację o wygraną to Rajd Polski jest numero uno. Dobry Elmot i Kormoran. Rzeszowski to ścisła czołówka. ale Warszawski to kiepściawa - ostatnie miejsce.