p.s. Widzę że znasz odcinki w gminie Lubenia, tak samo dobrze jak ja, choć ja się tu wychowałem

Moderator: SebaSTI
Hubertos napisał(a):MarcinRally napisał(a):Już chyba wybrałem miejscówke na OS Husów, to z filmiku Kafla minuta 2.22, spadanie po dziurach(może bardziej w dół niż spadanie) i P90 gdzie kamienie. Może być ciekawie, a dojedzie się na tą krzyzówke widzianą wcześniej i dojdzie na nogach
Kafla![]()
kalela:P
bercik napisał(a):W tym roku jedzie tam Puchar to może być ciekawiej![]()
A z tego filmiku idzie w tym roku co najmniej połowa miejscówek. Tzn. Idzie ta krzyżówka z potężnym bokiem Bębna 0:21(akurat wtedy tam stałem i to było ratowanie raczej), to jest w Sołonce około kilometra po łączniku szutrowym. Idzie taki lewy ciasny pod górę 0:44 i zaraz zaczyna się szuter. Taka szybka prawa krzyżówka 2:55 to połowa testowego i spadanie gdzie S2000 się odcinają 1:00 i 2:13 to sam koniec testowego.
http://www.youtube.com/watch?v=JxC9s8mBRw8
darek90r napisał(a):bercik napisał(a):To jest spadanie do mety testowego w Straszydlu, w sumie pół kilometra od tego parkingu gdzie rozstawiają się serwisy.
To na testowym serwisy rozstawiają się w pobliżu odcinka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości