Szukam wolnego miejsca na Karkonoski. Najlepiej z Rzeszowa/Podkarpacia, ale mogę również dojechać w umówione miejsce np. pociągiem. Dostosowuję się do planu wyjazdu ...
Witam, mam wolne miejsca , wyjeżdżam z Bochni ok.2 w nocy (z piątku na sobotę) i biorę kolegę z Krakowa , a potem 2 autem jadą chłopaki w okolicach Opola. Noclegi mamy już zarezerwowane na sobotę (cena 35 Jelenia Góra niedaleko parku serwisowego). Jak będziesz zainteresowany dzwoń pod numer 606 741 349 albo wyślij maila. Pozdrawiam - Jaro
przez Cogonieznajom » poniedziałek, 8 sie 2011, 11:20
Wolne miejsca na BARUM 2011. Wyjazd w piątek w nocy, oglądara sobota-niedziela (biwakowanie przy odcinkach), powrót po drugim dniu rajdu. Nocleg: namioty. Składka na paliwo. Zainteresowani pisać na aro1@o2.pl
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Wolne miejsce na Rajd Niemiec. Wyjazd z Kłodzka w środę po południu- powrót w niedziele w nocy. W planach odcinek testowy +6oesów. Nocleg w namiotach przy odcinkach, liczymy na tani wypad bez kupowania karnetów. Koszt nie powinien przekroczyć 300zł. Kontakt na gg 7216687
szukam wolnego miejsca na rajd warminski, z centralnej Lipno, Sierpc, płock, wloclawek, torun, pokrywam część kosztów, proszę o kontakt michalufo165@gmail.com gg 9849688
tel 783 467 451
Szukam miejsca na Rajd Polski z Dolnego Slaska - interesuje mnie wyjazd na sam rajd, bez stania od rana przez caly piatek na mega interesujacym torze w Mikolajkach.
http://www.bielawadrift.pl BielawaDriftTEAM "...jedna pasja, jeden team"
Koszt wyjazdu na Rajd WRC w Kataloni nie jest zbyt wysoki bo docelowo 1-1,2tys.zł. Wylot z Wrocka 19.10.11 lub z całą ekipą z Rzeszowa 20.10.11. Ja jestem zdecydowany, szukam tylko chętnego do pokoju (póki jeszcze są wolne). Może ktoś reflektuje ? PW