Richard Burns Rally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Qbek » piątek, 27 maja 2011, 16:05

Mam problem z rejestracją, a dokładniej z tą układanką. :?
Co po kolei trzeba powstawiać żeby to przeszło, bo już próbowałem na różne sposoby. :P
Qbek
N3

Postprzez janex » piątek, 27 maja 2011, 16:16

Chodzi ci o rejestracje kierowcy?
Jeśli tak to tam nazwisko musisz wpisać wielkimi literami i numer przydzielasz sobie chyba sam, ale musisz akurat trafić w wolny. Jesli chodzi o co innego to pisz.
"WRC is for boys, group B was for men"
janex
N3

Postprzez gabrally » piątek, 27 maja 2011, 16:35

Qbek napisał(a):Mam problem z rejestracją, a dokładniej z tą układanką. :?
Co po kolei trzeba powstawiać żeby to przeszło, bo już próbowałem na różne sposoby. :P

RBR WORLd ;)

Strasznie długo instalują się te trasy. Czekam i czekam.... Może w końcu doczekam :)
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez janex » piątek, 27 maja 2011, 17:21

No, faktycznie trochę tego tam jest ale trasy i samochody zajmują ponad 2,5 GB. Przy instalacji samochodów zainstalujcie tez oryginalne audio.
janex
N3

Postprzez gabrally » piątek, 27 maja 2011, 17:36

janex napisał(a):No, faktycznie trochę tego tam jest ale trasy i samochody zajmują ponad 2,5 GB. Przy instalacji samochodów zainstalujcie tez oryginalne audio.

Poinstalowałem wszystko, nie działa ani RBR ani RBR-WORLD. [cenzor] [cenzor] [cenzor]
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez janex » piątek, 27 maja 2011, 19:11

Dziwne.
Masz viste lub 7? Jeśli tak to musisz uruchamiać jako administrator. Zainstalowałeś patche, na początku instalacji powinien o to pytać. Co dokładnie wyskakuje włączając grę.
janex
N3

Postprzez kamil_ols » piątek, 27 maja 2011, 19:11

Hubertos napisał(a):Można naraz używać pluginu czeskiego i rbr-world??

Na tej samej instalce ci nie pójdzie,musisz postawić drugiego Ryśka bo będą się "gryzły".
Zapowiada się fajnie ale konkurencja w porównaniu z czeskim pluginem bardzo marna-praktycznie sami Włosi.Fizyki też jakieś dziwne-wszytko się dzieje jakby "wolniej" niż na pepikowych fizach.
Po upadku RBR-online trochę potrwa zanim odbudują wizerunek znanych WIRC.
No i jeszcze trzeba mieć sporo czasu,bo pewnie mistrzostwa polecą w rajdach na żywo,czyli rajd startuje o danej godzinie,wszyscy jadą równocześnie i masz minute z hakiem,żeby polecieć następny oes inaczej masz karę-tak jakby spóźnienie na PKC.Ale to akurat dodaje realizmu grze.
Także mam mieszane uczucia ale postaram się coś pojeździć,bo już dawno się zarejstrowałem.
See on Stage :wink:

@ gabrally Pewnie to co napisałem wyżej.Zainstalowałeś na tą samą instalkę co masz czeski plugin.Teraz masz pozamiatane.Musisz jeszcze raz od nowa poinstalować tak jak napisałem wyżej
RWD Rajdy.wóda,dupy
kamil_ols
N1

Postprzez gabrally » piątek, 27 maja 2011, 19:31

kamil_ols napisał(a):@ gabrally Pewnie to co napisałem wyżej.Zainstalowałeś na tą samą instalkę co masz czeski plugin.Teraz masz pozamiatane.Musisz jeszcze raz od nowa poinstalować tak jak napisałem wyżej

Już sobie to uświadomiłem. Poczyniłem nawet starania na allegro za nową płytką bo moja gdzieś się zapodziała... (o ile w ogóle była ;) )
gabrally
N4

Postprzez janex » piątek, 27 maja 2011, 19:36

Jeśli wprowadziłem w błąd to sory, nie wiedziałem że to się "gryzie".
Może i wszystko dzieje się wolniej ale nie możesz powiedzieć że mniej realistycznie. Według mnie w porównaniu do starszej wersji wszystko jest o niebo lepsze.
Może i większość osób to włosi ale, nie brakuje też tam i innych narodowości, choć wydaje mi się że nie narodowości są ważne a umiejętności startujących. Ale jak paręnaście osób z forum zacznie grac w RBR-World to przynajmniej będzie tam więcej polaków i może ktoś z nas będzie zajmował czołowe lokaty. Bo ja raczej do mistrzów tej gry nie należę.
janex
N3

Postprzez ccrallyteam1 » piątek, 27 maja 2011, 19:50

to teraz powiedzcie mi jak można to wszytko odkręcić :) pousuwałem pliki rbr-world , które się zainstalowały i dalej mi rysiek nie działa. zrobiły się gdzieś może jakieś wpisy ?
ccrallyteam1

Postprzez kamil_ols » sobota, 28 maja 2011, 00:46

janex napisał(a):Może i wszystko dzieje się wolniej ale nie możesz powiedzieć że mniej realistycznie. Według mnie w porównaniu do starszej wersji wszystko jest o niebo lepsze.

To spróbuj czeskiego pluginu to poczujesz różnicę.Jazda wurcem "tutaj" w porównaniu z rbr.cz to jakby jechać maluchem.Tu lecę na luzie a na CZ na pełnym skupieniu,tu mam czas na ratowanie a tam mam ułamek sekundy na reakcję.
Nie ma co się oszukiwać plugin czeski ma najlepsze fizyki i najbardziej realistyczne.Tylko pluginu Węgrów jeszcze nie testowałem.RSRBR latałem i mimo wielu bajerów-fizyki po prostu tragiczne jak dla mnie-auta strasznie łatwo się prowadzą a nie o to w RBRze chodzi :wink:
Za to na rbr-world fajne są domyślne sety-wystarczy zmienić kąt skrętu i można z powodzeniem latać :)
RWD Rajdy.wóda,dupy
kamil_ols
N1

Postprzez ccrallyteam1 » sobota, 28 maja 2011, 10:33

ogólnie powiem tak - rbr-world w porównaniu do czeskiego pluginu się nie umywa . Fizyki z realizmem nie mają nic wspólnego , ja osobiście nie polecam .
ps. RWD jeździ się tak łątwo jakbym grał w jakiegoś colina .
ccrallyteam1

Postprzez janex » sobota, 28 maja 2011, 10:38

Ciekawe są wasze komentarze, skoro mówicie ze tak łatwo to zapraszam na najbliższy rajd on-line, chyba nawet dziś jest taki nie live ale jest, zobaczymy które lokaty zajmiecie.
janex
N3

Postprzez kamil_ols » sobota, 28 maja 2011, 10:55

A co to ma do rzeczy.My mówimy o fizykach a nie o swoich umiejętnościach.Ja jestem RBRowym powiedzmy "średniakiem" i kręciłem czasy w którymś z rajdów,koło 4-5 miejsca w S2000,nie trenując wcale tylko wsiadając i jadąc jakiś rajd on-line,gdzie jeden koleś kręcił jakieś kosmiczne czasy a ja i paru innych odstawaliśmy na jakieś 10s i tyle.
RWD Rajdy.wóda,dupy
kamil_ols
N1

Postprzez Hubertos » sobota, 28 maja 2011, 11:19

Janex jeździłeś na czeskim pluginie :?:
Hubertos
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe