fotorobart_pl napisał(a):Awaria załogi 105 - wymiana koła przez kibica
gdyby nie kibic auto by tam stalo i stalo.drajwer poddal sie po kilku sekundach.heh
Moderator: SebaSTI
Andrzej napisał(a):Muszę Wam powiedzieć ,że jestem zaskoczony wypowiedziami zawodników po rajdzie na stronie autoklubu. Niektórzy nawet nie wspominają o tragedii jaka się wydarzyła podczas tych zawodów. Ja wiem, że to niebezpieczny sport, że oni powinni jak najszybciej zapomnieć bo strach nie jest sprzymierzeńcem w rajdach itp ,itd ale do cholery zginął ich rajdowy kolega. Człowiek ,który tak samo jak inni kierowcy poświęcił bardzo wiele ,żeby wystartować w tym rajdzie bo kocha ten sport, a którego ten sport zabił. Nie będę przytaczał tych komentarzy bo je dobrze znacie, a jak nie to możecie przeczytać. Niektórzy pamiętają o kapciu gdzieś tam w lesie, a zapomnieli chociażby o kondolencjach dla rodziny i najbliższych. Już o niektórych komentarzach na forum nawet nie wspomnę. Tylko mnie ta śmierć tak dobiła? Tylko ja uważam ,że przydała by się ,,chwila'' zadumy?
Jedynie Ariel Piotrowski zachował się moim zdaniem właściwie.
Jarek55511 napisał(a):cycolina napisał(a):Jarek55511 napisał(a): Obecnie to nie ma nawet co liczyć na walka o prawdziwe sekundy, skoro jest długa prosta a Pug Bouffiera jest szybszy na prostej od Subaru Kajtka.
Piszesz jak znawca tematu, a tu taki "kwiatek". Enka ma mniej więcej o 20-30 km/h wyższą prędkość maksymalną od S2000:) Przewaga Puga Bouffiera polega na czym innym.
Ja tego nie napisałem.
cycolina napisał(a):Jarek55511 napisał(a):cycolina napisał(a):Jarek55511 napisał(a): Obecnie to nie ma nawet co liczyć na walka o prawdziwe sekundy, skoro jest długa prosta a Pug Bouffiera jest szybszy na prostej od Subaru Kajtka.
Piszesz jak znawca tematu, a tu taki "kwiatek". Enka ma mniej więcej o 20-30 km/h wyższą prędkość maksymalną od S2000:) Przewaga Puga Bouffiera polega na czym innym.
Ja tego nie napisałem.
Sory, tyle było cytatów w poście, że nie zauważyłem. Mój post dotyczy niejakiego Krzyśka WRC
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości