bociant01 napisał(a):Jezeli ktos chce sie przylaczyc prosze na pw.jestem w drodze powrotnej do domu jutro sie ewentualnie odezwe.
jutro postaram sie wysłać do Ciebie materiał. wyslij dane na pw.
Moderator: SebaSTI
RajducH napisał(a): nie podobal mi sie strasznie harmonogram sobotni - mozliwosc zobaczenia 3 odcinkow, malo dojazdow do odcinkow (czasem tylko do startu i mety) i ponad 3 godziny czekania na przejazdy, to jest smieszne
Banan napisał(a):RajducH napisał(a): nie podobal mi sie strasznie harmonogram sobotni - mozliwosc zobaczenia 3 odcinkow, malo dojazdow do odcinkow (czasem tylko do startu i mety) i ponad 3 godziny czekania na przejazdy, to jest smieszne
Ja bylem chyba na innym rajdzie, bo czekalem niewiele ponad godzine miedzy przejazdami. Co do tras dojazdowych - taki urok odcinkow gorskich. Dla mnie smieszne by bylo, gdyby organizator wyznaczyl trasy inne niz te kultowe, bo kibice narzekaja, ze moga dojechac tylko od startu lub mety.
ale sa tez tacy ktorzy niestety lubia gonic za czolowka, te czasy co prawda odchodza bo powoli staje sie to utrudnone, jednak ja zdecydowanie wole pogoń za czołówką, a ten Elmot wyjatkowo temu nie sprzyjal
gabrally napisał(a):Pomijając wypadek, rajd fatalnie zabezpieczony. "Dobrze", że skończyło się tylko na jednej tragedii...
Do poziomu konkurencji zastrzeżeń nie mam żadnych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości