KTO WYGRA WARSZAWSKI !!!!!?????

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 19 paź 2003, 10:57

Ciekawie ile skoczył Czopik? Na czacie mowil ze bedzie chcial pobic zeszłoroczny skok :)

Mówiłem ze jeszcze nic nie jest przesadzone i wiele moze sie zdarzyc?! U Gabrysia na Bemowie pojawily sie problemy z autem(dym spod maski).
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez d-z rallyfans » niedziela, 19 paź 2003, 11:25

No i FRYCZ odrobil strate do SOLOWOWA juz na pierwszym odcinku dzisiejszego dnia :D ,teraz to SOLOWOW ma prawie sekunde straty,takze tytul wice-mistrza polski dla FRYCZA coraz blizej
PELIKAN bezpiecznie do mety,POLONSKI nadal traci ponad pol minuty,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 19 paź 2003, 11:31

Szumowski pcha samochod. :(

Wczoraj wieczorem przyjechali do rodzicow znajomi z Lublina ktorzy byli na Warszawski. Stali dwa razy na pierwszym osie. Mówili, ze po pokazaniu flagi z napisem STEC tak sie Mariusz popisal ze znalazl sie w polu. Kuzi tez zwiedzal pola. :)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez TommiCrazy » niedziela, 19 paź 2003, 12:17

Fryczu albo jest prze skubaniec i już A8 miskiem zaczyna dorównywać kuzajowi albo kuzi sobie juz odpuszcza szybką jazde !! ss12 musiał zesłościć Leszka
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 19 paź 2003, 12:21

Plan Kuzaja nie został wykonany. Wczoraj Kuzi miał awarie elektroniki, jechl na manualu, brak dyfrow. Z jego wypowiedzi chcialo mi sie smiac: nie mam displaya i nie wiem na ktorym biegu jade :)

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez marcin » niedziela, 19 paź 2003, 12:25

+RAFAŁ+ napisał(a):Plan Kuzaja nie został wykonany. Wczoraj Kuzi miał awarie elektroniki, jechl na manualu, brak dyfrow. Z jego wypowiedzi chcialo mi sie smiac: nie mam displaya i nie wiem na ktorym biegu jade :)

Kuzi przegrał OS pod Pałacem z Fryczem bo jechał pod publikę - bardzo widowiskowo.
marcin
A5

Postprzez Arti » niedziela, 19 paź 2003, 14:47

Gratulacje dla Kuzaja, który wygrał Rajd Warszawski
Arti
N3

Postprzez Arti » niedziela, 19 paź 2003, 14:48

Gratulacje dla Sebastiana Frycza, który wyprzedził Michała
Arti
N3

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 19 paź 2003, 15:16

Czyli zostal jescze jeden odcinek "IGUANA". Tam bedzie chodzilo chyba jednak o to kto bedzie mial najdluzszy czas a nie najkrutszy ;)

G

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Wilu » niedziela, 19 paź 2003, 15:18

świetnie po raz kolejny pojechał Bęben. Frycz jest szybki ale nudny w odbiorze, oglądałem wczoraj oesy i mam mieszane uczucia. Jedno jest pewne szalał Grzyb a Leszek bawił publikę.
Wilu
N4

Postprzez pwrc » niedziela, 19 paź 2003, 18:24

chciałbym z tego miejsca podziekowac w imieniu swoim oraz sporej grupy znajomych Tomkowi Czopikowi za fantystyczna jazde na Bemowie oraz
BĄCZKI DLA KIBICÓW!!! 8)
Nikt tak nie rozruszał kibiców na Bemowie!!

Jeszcze raz gratulacje dla Mistrza Polski 2003-Tomka Czopika
oraz vice mistrza Sebastiana Frycza :!: :!:
pwrc
A5

Postprzez d-z rallyfans » niedziela, 19 paź 2003, 18:44

Gratulacje dla zwyciezcow rajdu warszawskiego oraz nowo koronowanych mistrzow polski w poszczegolnych klasach,FRYCZ wykonal plan i jest wice-mistrzem-BRAWO :D ,gratulacje rowniez dla PELIKANA za mistrzostwo i mam nadzieje ze przyszly sezon bedzie w mocniejszym samochdzie :D .
Mam jeszcze male pytanko,czy FRYCZ jest mistrzem takze w ENCE :?: ,bo troche sie pogubilem :oops: ,chyba maja po tyle samo punktow z BEBENKAMI,dzieki za odpowiedz,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez marcin » niedziela, 19 paź 2003, 19:10

Gratulacje dla Kuzaja. Wygrał rajd, przełamał złą passe. Gratulacje również dla Pelikana za to że wytrzymał presję i ciśnienie i wygrał :!: :D Autoklub nawet nie wspomniał o Bębenku który wygrał grupę N :!: :!: :evil: Nieładnie :evil: :evil: :evil:
marcin
A5

Postprzez Kris_WRC » niedziela, 19 paź 2003, 20:43

Bębenek jechał świetnie i pewnie nie dałby się wyprzedzić Fryczowi, gdyby nie fakt, że Seb (Gratulacje dla niego za świetny sezon i za walke w gr. N) jechał przecież w A8, czyli na decydującym Bemowie ta zwężka pomogła mu znacznie. Tyle moich sostrzerezeń. Brawa dla Leszka za to że ukończył. Gratulacje dla Wszystkich mistrzów Czopika, Frycza Grzyba i przede wszystkim Pelikana!!
Kris_WRC
A6

Postprzez GregHGT » niedziela, 19 paź 2003, 22:08

Frytka napedzil troszke strachu fotografom pod Palacem, jednego nawet zdjal, razem z betonowym slupkiem, przy ciasnym nawrocie pod trybuna honorowa... chyba gosciowi nic sie nie stalo, ale wygladalo to nieprzyjemnie :?
GregHGT
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP