Moderator: SebaSTI
DonCorrado napisał(a):Wszystko jasne, TE KUR.. z TVNuOtoczenie Roberta Kubicy stanowczo zaprzecza informacjom przekazywanym przez stację TV24, jakoby stan polskiego kierowcy pogorszył się.
Rodzina i przyjaciele naszego rodaka są oburzeni zachowaniem dziennikarza stacji TVN, który poinformował, że stan zdrowia Roberta pogorszył się. Kubica pozostanie na oddziale intensywnej terapii tak długo, jak będzie to zdaniem lekarzy konieczne.
W tej chwili powstaje oficjalny komunikat w tej sprawie. Wkrótce będziecie mogli poznać jego treść w serwisie PIT STOP.
zrodlo. f1.pl
s1quattro napisał(a):A mnie napawa obrzydzeniem postawa polskiego kościoła. Wielkie Święte relikwie JP2 posłali... A może mi ktoś powiedzieć po co? Czy Robert o nie prosił? nie sądzę... Po żenującym artykule Faktu po wypadku w Montrealu, że to niby rzekomy napis JP2 na kasku Roberta uchronił jego życie. To już jest po prostu śmieszne i zalatuje programem Kosmica.tv. Już pomijam fakt, że Kubica stanowczo zaprzeczył doniesieniom o rzekomym napisie na kasku.
warchol_racing napisał(a):http://sport.gadu-gadu.pl/5573575782314299834/kubica-jest-slaby1-nie-dostalby-licencji-na-taksowke1?utm_source=gg&utm_medium=main
Ku**a
Ludzie naprawdę szukaja sensacji az mi sie nie chce nic mówic ;/
jackill napisał(a):s1quattro napisał(a):Już pomijam fakt, że Kubica stanowczo zaprzeczył doniesieniom o rzekomym napisie na kasku.
Po wypadku w Montrealu Kubica zrezygnował z napisu "Jan Paweł II" na kasku, właśnie z powodu kontrowersji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości