SebaSTI napisał(a):dopuki dakar sie nie skonczył nie ma co mówic o sukcesie, Hołek jest głodny lepszego miejsca niz w ubiegłbym roku, ma dobry sprzet, wiec moze byc dobre miejsce
W ubiegłym roku Hołek nie miał żadnego miejsca, więc porównanie będzie adekwatne do 2009.
Nie wiem czy inni też to zauważyli, ale dawno nie nudziłem się tak na relacjach z Dakaru jak w tym roku. Ich przekaz jest tak nudny, że poprostu zasypiam przed tv, pomijając fakt późnej godziny.
Jedna wielka reklama szmelcwagena, raz na jakiś czas przez 3 sekundy Peterhansel albo Hołek. No i Gordon, ale to bardziej z uwagi na jego "akcje"
Wygląda to tak, jakby inne samochody nie jechały w rajdzie, a poza top 10 startuje sporo naprawdę ciekawych pojazdów. Poza tym ciągle ujęcia z helikoptera, praktycznie zero onboardów. No i bez przerwy te same gęby w wywiadach, dosłownie jakby jechało 4 zawodników, nie wspominając już o pytaniach, które są tak idiotyczne na zasadzie jak się jechało. I ciągle to samo w odpowiedzi - bardzo trudno
Może się czepiam, ale wieją straszną nudą, mimo że Polak ciśnie fabrykantów.
Jestem pozytywnie zaskoczony postawą Dąbrowskiego. Wszyscy chłopa spisali na straty, a tu proszę. Teoretycznie ma za sobą zawodników, którzy bez problemu powinni go objeżdżać tj Knuiman, De Azevedo, Pellicer. Pewnie to zasługa 690ki, która lepiej jedzie w tych warunkach, ale mimo wszystko widać, że odbudował formę i przy równej jeździe będzie szansa na top 15. Bardzo mnie to cieszy.