seal napisał(a): Wyszła też kolekcja ubrań Dynamic z oznaczeniami Kajtka i Michała więc być może Lotos zostanie z nimi na przyszły sezon
Co najmniej jeszcze 2 sezony, obecna umowa była podpisywana na 3 lata.
Moderator: SebaSTI
denzel napisał(a):Od Kościuszki to nawet Sołowow jest bardziej perspektywicznym kierowcą a co dopiero Kajto
kmederski napisał(a):W tym roku byly przymiarki SPRT ( co mnie mocno dziwi zreszta, bo niby jaki interes ma Subaru Polska w finansowaniu startow zagranicznych swojego zawodnika- z punktu widzenia biznesowego zaden- kierowali sie wylacznie sympatia do Kajto)
kmederski napisał(a):W tym roku byly przymiarki SPRT ( co mnie mocno dziwi zreszta, bo niby jaki interes ma Subaru Polska w finansowaniu startow zagranicznych swojego zawodnika- z punktu widzenia biznesowego zaden
wanderer napisał(a):kmederski napisał(a):W tym roku byly przymiarki SPRT ( co mnie mocno dziwi zreszta, bo niby jaki interes ma Subaru Polska w finansowaniu startow zagranicznych swojego zawodnika- z punktu widzenia biznesowego zaden
Idąc tym tokiem myślenia to np brytyjscy przedstawiciele Peugeota i Skody marnują pieniądze wystawiając Guya Wilksa i Andreasa Mikkelsena do walki w przyszłorcznych eliminacjach IRC.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość