Moderator: SebaSTI
Mad Max napisał(a):ja również wypełniłem - ciekawe jaki będzie tego efekt...
Jarek55511 napisał(a):Mad Max napisał(a):ja również wypełniłem - ciekawe jaki będzie tego efekt...
Ja też wypełniłem dawno,ale widze spis treści na wrc.net.pl i dalej są testy cywilnych aut: Alfa Romeo MiTo:-(
ja bym wolał relacje np.z Rally Legend
mulczas napisał(a):Pytanie do osób, które wygrały coś w WRC, po jakim czasie dostaliście nagrody do domu? Wysyłają Pocztą czy kurierem?
s1quattro napisał(a):mulczas napisał(a):Pytanie do osób, które wygrały coś w WRC, po jakim czasie dostaliście nagrody do domu? Wysyłają Pocztą czy kurierem?
Ja wygrałem nagrodę z krzyżówki dwa lata temu w listopadzie. Z tego co pamiętam to nagroda przyszła dopiero po nowym roku. Czeka się dość długo.
Andrzej napisał(a):Jarek55511 napisał(a):Mad Max napisał(a):ja również wypełniłem - ciekawe jaki będzie tego efekt...
Ja też wypełniłem dawno,ale widze spis treści na wrc.net.pl i dalej są testy cywilnych aut: Alfa Romeo MiTo:-(
ja bym wolał relacje np.z Rally Legend
Nie spodziewałbym się ,że testy seryjnych aut znikną z WRC. Pamiętaj ,że to jest reklama.
fotorobart_pl napisał(a):reklama czyli kasa, pasja została już tylko na okładce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości