a co do faworyta- mysle ze tym razem wygra kuzaj - ilez mozna nie dojezdzac i dzwonic
Można dużo...
najlepiej jakby opublikowali mapy tydzien przed rajdem wtedy ilosc nielegalnych bylaby mocno ograniczona
akurat... kto się postarał ten ma te mapki pewnie już od miesiąca...
Jestem przekonany, że Walczuk pisał miedzy innymi o tym forum. zaglądam tu nie często, ale jak już to robie to przede wszystkim po to, by się czegos dowiedzieć lub przeczytać wasze opinie na dany temat. Czasami sie to udaje, ale wiekszości przypadków to istny bełkot, a czasami nawet obrażanie zawodników i przedmówców. Nie chcę nikogo urazić, ale jeżeli ktoś Cię krytykuje to najpierw pomyśl o co mu chodzi, a nie odrazu szukaj riposty. A jeżeli chodzi o Pana Walczuka, to też często się z nim nie zgadzam
Tak, Walczuk tu akurat ma sporo racji, ale ja osobiście proponuję żeby zaczął od siebie, ileż to razy czytałem felietony w których sam się naigrywał (pomijam kwestię czy słusznie czy nie słusznie) z zawodników, więc niech nie będzie taki święty. Poza tym zdecydowanie nie podoba mi się ton jego wypowiedzi, dowcip wcale nie jest lekki, z całości wieje grozą jak z przemówień R. Giertycha czy A. Leppera w sejmie. No, ale to akurat kwestia gustu, może są osoby które tak lubią, ja nie. Natomiast wkurza maksymalnie mnie dwie rzeczy: po pierwsze z tego ględzenia nie wynika dosłownie nic, nie ma żadnej celnej pointy, co robić żeby tak nie było, za grzmieniem z ambony ni idą żadne konkretne propozycje, nie ma zadnej prowokacji do dyskusji, po drugie nagminnie czepia się pierdołów, jak choćby ostatnio. Wykazał się za to niesamowitym talentem do bicia piany, ja bym nie umiał bulwersować się na całą stronę dlatego że Rajd Śląski jest 51. a nie 1... ja bym tak nie umiał mimo że na tym fotum wklepałem chyba najwięcej liter... czca gadanina w oparciu o jeden drobny szczegół, nie szło się przypier... do spraw istotnych to się przyczepił do cyfry...
I jeszcze co do poprawnej polszczyzny: wyciągam dziś wieczorem kilka losowo wybranych numerów WRC i zaczynam szukać błędów w tekstach Walczuka. ciekawe na ile on sam potrafi napisać prawidłowo tekst...