KTO WYGRA WARSZAWSKI !!!!!?????

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kruk » wtorek, 7 paź 2003, 21:46

Już na liście zgłoszeń jest załoga Damian Jurczak / Ryszard Ciupka, oczywiście w Fiacie Punto (A6) :)
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez luks » wtorek, 7 paź 2003, 21:47

[quote="Kuba M]
Czego nie rozumiesz? Chciałem powiedzieć, że Kuzi wykorzystał już liczbę dzwonów przysługujących mu na ten sezon, i że mam nadzieję zobaczyć go na warszawskim nie tylko na starcie rajdu...[/quote]

co nie znaczy, że się uspokoił hehe..
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez Psycholog_Rajdowy » wtorek, 7 paź 2003, 21:56

Kuba M.: W takiej formie Twój profil mi się podoba. :)
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez Kuba M. » wtorek, 7 paź 2003, 22:45

Psycholog_Rajdowy napisał(a):Kuba M.: W takiej formie Twój profil mi się podoba. :)

Dzięki niemu Twoje dobre imię zostanie rozsławione na całe forum :)
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez !ADI! » środa, 8 paź 2003, 16:26

Ciekawe co pokaże Seba w A8? JAk sądzicie, czy nawiąże walkę z Czopikiem?
!ADI!
S1600

Postprzez tomas » środa, 8 paź 2003, 16:31

myślę, że tak, Sebastian jeździ bardzo szybko, jest świetnym kierowcą. nie sugeruję ,że Czopik jest słabszy, ale z pewnością nie jest dużo szybszy i uważam, że z tego pojedynku zwycięsko odejść Frycz ma większe szansce.
pozdrawiam.
tomas
A5

Postprzez luks » środa, 8 paź 2003, 16:33

myślę,że zgłosił się w a8,żeby sobie zostawić furtkę jak by załatwił wrca hyhy..
bo jak pojedzie swoim lancerem,to pewnie wrzucą mu większą zwężkę i tyle tam będzie z Agrupy. tak czy siak powinien skubać czopika,chociaż wawka była zawsze szybkim rajdem - zobaczymy jak teraz.
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez żółtodziób » środa, 8 paź 2003, 17:42

Dobra koniec jaj, poważni ludzie nas czytują, jeszcze się narazimy imć W. Walczukowi i co wtedy będzie?

my wszyscy już dawno mu się czymś naraziliśmy, dzielimy się tylko na tych którzy wiedzą czym się narazili i tychktórzy nie wiedzą :) a nawet jak się nie naraziliśmy to prędzej czy później coś się znajdzie ;)

Czego nie rozumiesz? Chciałem powiedzieć, że Kuzi wykorzystał już liczbę dzwonów przysługujących mu na ten sezon, i że mam nadzieję zobaczyć go na warszawskim nie tylko na starcie rajdu...

zależy w jakim banku ma ROR, są banki w których można zrobić niezły debet :)
żółtodziób
A8

Postprzez :alfan: » środa, 8 paź 2003, 18:00

Koledzy,Off Topic: z ego co tu wyczytuję przypuszczam, że Jaśnie Oświecony pan Walczuk napisał coś o forum w numerze wakacyjnym którego ze względu na nieobecnośc w karju nie mam.Czy może ktoś streścić o co chodziło :?:
404 podpis niedostępny
:alfan:
A5

Postprzez wartek » środa, 8 paź 2003, 18:54

luks napisał(a):...chociaż wawka była zawsze szybkim rajdem - zobaczymy jak teraz.

teraz zostana tylko 2 oesy i to te najwolniejsze z zeszlorocznych edycji, to ze kiedys byla szyba teraz nie ma nic do rzeczy, ja licze na zacieta walke do ostatniego odcinka, i niech wygra szybszy (nie koniecznie lepszy ;) )
wartek
N2

Postprzez Kuba M. » środa, 8 paź 2003, 21:06

:alfan: napisał(a):Koledzy,Off Topic: z ego co tu wyczytuję przypuszczam, że Jaśnie Oświecony pan Walczuk napisał coś o forum w numerze wakacyjnym którego ze względu na nieobecnośc w karju nie mam.Czy może ktoś streścić o co chodziło :?:

Tak więc Imć W. Walczuk na łamach "WRC" w swoim comiesięcznym wystąpieniu stwierdził coś, co ja odczytuje jak przesłanie, że ludzie piszący na romaitych rajdowych forach to idioci. Ale po kolei, może garść cytatów:
"(...) ale za to "forum" (...) zapewniło przeżycia bardziej wstrząsające niż "Matrix - Reloaded". No po prostu Horror! Ludzie! Wy nawet nie macie bladego pojęcia, jakie można robić błędu ortograficzne! I to w wyrazach tak prostych (...) jak dupa!"
"Zauważylem za to, że "forumistów" (a może "forumiarzy"?) treść (...) wcale, a wcale nie obchodzi! Ich głównym zadaniem (celem) jest naubliżanie w możliwie najbardziej dotkliwy sposób temu, kto wypowiedział się bezpośrednio przed."

I tak dalej. Przepisałem fragmenty, masz ogólny pogląd na sprawę. Szczerze mówiąc to ja nie wiem o co mu chodzi.

Swoją szosą na strefie serwisowej Rajdu Śląskiego jak jadłem sobie pierogi (bardzo dobre) przy serwisie G. Grzyba, to W. Walczuk siedział sobie obok mnie, chciałem z nim pogadać o tym artykule, ale...
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez Wilu » środa, 8 paź 2003, 21:23

o wreszcie poruszyliście temat P. Walczuka, a to strasznie niedobrze nie mniej wykażę się taktem i sobie odpuszczam konkluzje.

sprawa wyników wydaje się oczywista. Fryta jedzie z inną zwężką czyli ma tak samo przygotowany samochód jak Copik tylko generację starszy.

co to oznacza, ano moim skromnym zdaniem że nie będzie miał podejścia ani do wspomnianego Frycza, ani też do Bębnów szalejących. jeżeli czasy będą stanowiły inaczej oczywiście odszczekam. no i jest Tomek, którego konfrontacja z Bębnami na szutrze bardzo mnie interesuje. Kuzi wygra, no bo jak by inaczej. typy składam w typowni.
Wilu
N4

Postprzez :alfan: » środa, 8 paź 2003, 21:34

Kuba M. napisał(a):I tak dalej. Przepisałem fragmenty, masz ogólny pogląd na sprawę. Szczerze mówiąc to ja nie wiem o co mu chodzi.

Nie martw się.Czytam WRC od początku i prawie nigdy nie wiedziałem o co mu chodziło.Dzięki za odpowiedz.Pozdrawiam.
404 podpis niedostępny
:alfan:
A5

Postprzez Kuba M. » środa, 8 paź 2003, 22:36

:alfan: napisał(a):Nie martw się.Czytam WRC od początku i prawie nigdy nie wiedziałem o co mu chodziło.Dzięki za odpowiedz.Pozdrawiam.

Marne to pocieszenie. Gość wyraźnie wyraża swoją niechęć, moim zdaniem, nieuzasadnioną do różnorakich "forumiarzy", ale jak go złapie na warszawskim na jedzeniu pierogów w serwisie Grzyba to obiecuję się zapytać co on tak naprawdę w tym internecie czytał. Ciekawe na jakim forum panuje takie buractwo o którym on mówił, ktoś wie? A może on przeczytał jakieś komentarze i mu się z forum pomyliło? Nie wiem, ale znam specyfikę różnych forów i wiem, że obok buractwa zdarzają się, i to często, bardzo wartościowi i kulturalni ludzi. Trzeba tylko umieć wybrać odpowiednie forum i przepuścić ludzi przez antyburaczane sitko. Mądry człowiek się takimi sprawami jak "dópa" nie przejmuje, a tym bardziej nie zaśmieca łamów ostatniego rajdowego pisma w Polsce takimi śmieciami.
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez d-z rallyfans » czwartek, 9 paź 2003, 08:49

Zgadzam sie ze czopik bedzie dostawal jak i od frycza jak i od bebenkow,o kucharze juz nie wspomne,ale jezeli patrzac na jego wypowiedz z oficjalnej strony rajdu warszwskiego to jedzie specjalnie dla sponsorow oraz kibicow,takze jak przegra z fryczem i bebnami to bedzie mial sensowne wytlumaczenie,ale z drugiej strony ma tytul w kieszeni i czy warto sie wysilac :?: ,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP