To samochód załogi Markowski/Machela. Na tym zdjęciu niezbyt wiele widać, ale według mnie powinien trafić do tematu o przeciwnym wydźwięku niestety .
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Faktycznie na pierwszy rzut oka to Kucharowe jakieś nijakie ,ale jak zobaczyłem zdjęcia z testów na stronie
Tomka to mi się spodobało. Sczególnie tył. Dziwi mnie taka mała ilość znaków Peugeot szczególnie tej głowy lwa po bokach .
Malowanie Kuchara jest podobne do malowania Belga więc może to narzucone przez Peugeot Sport wzory malowań. Ogólnie na innych zdjęciach jest lepiej ale nie powala.Tak czy siak jak będzie się meldował 1 na mecie to od razu malowanie się wyda ładniejsze
tak, tegoroczne barwy Peugoet Sport maja taki wlasnie wzór, fabryczne 207 na monte carlo, Bouffier, belg, pani Burcu z turcji, Bruno z portugalii, teraz kuchar i pewnie jeszcze kilku ktorych pominołem. Wszycy mają wspólny motym na boku samochodu, a barwy yego motywu nawązują do barw narodowych. W sumie fajny pomysł.
chyba jeden z pierwszych Twoich projektow ktory nie przypadl mi do gustu:)
ale moze to kwestia chwilowego szoku:) mam odczucie ze te babelki, niebieski, gryzie sie z czerwonym:) zwlaszcza na boku;)