Moderator: SebaSTI
Zoe napisał(a):POSZUKUJĘ
onboardów i filmów z 56 rajdu polski oraz mapek oesów z tamtych czasów
Gdyby ktoś miał coś takiego - kłaniam się nisko i proszę o przesłanie.
Pozdrawiam,
Zoe
Zoe napisał(a):POSZUKUJĘ
onboardów i filmów z 56 rajdu polski oraz mapek oesów z tamtych czasów
Gdyby ktoś miał coś takiego - kłaniam się nisko i proszę o przesłanie.
Pozdrawiam,
Zoe
Zoe napisał(a):Mad Max, bociant01
Dziękuję bardzo!!!
A... ale chyba coś poknociłem
Generalnie nie jestem pewny, ale czy tędy szedł oes? Oczywiście nie jestem do końca pewien, w którym miejscu mógł się zaczynać i kończyć (gdyby coś to mógłbym prosić o poprawki?), bo równie dobrze mogłem zaznaczyć tylko fragment, ale czy było coś takiego?
http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s ... 45976&z=12
Pozdrawiam i dziękuję pomagającym mi rozwiązać zagadkę z dzieciństwa
Mad Max napisał(a):Zoe napisał(a):Mad Max, bociant01
Dziękuję bardzo!!!
A... ale chyba coś poknociłem
Generalnie nie jestem pewny, ale czy tędy szedł oes? Oczywiście nie jestem do końca pewien, w którym miejscu mógł się zaczynać i kończyć (gdyby coś to mógłbym prosić o poprawki?), bo równie dobrze mogłem zaznaczyć tylko fragment, ale czy było coś takiego?
http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s ... 45976&z=12
Pozdrawiam i dziękuję pomagającym mi rozwiązać zagadkę z dzieciństwa
Nie ma za co polecam się na przyszłość
nie tyle poknociłeś co nie dokończyłeś, odcinek o który pytasz to Gaj-Konary o długości 9,96km - zapomniałeś dodać fragmentu z Lusiny do Gaju - jeśli go dodasz to będziesz miał całość o długości około 9,9km - równie dobrze mogłem coś pomylić ja bo niestety nie dane mi było byc na tym rajdzie
GrzegorzChyla napisał(a):w 1998 roku w Rajdzie Polski był oes Siepraw - Lusina 28,02 km.
Poszukam w domu mapek, sprawdzę trasę z 1999 roku i sprawdzę trasy innych Krakowskich z tego czasu.
Ale Rondo w Konarach pamiętam (choć chyba nie byłem), krakowianie nam o nim mówil taki samym tonem jak my (dolnoślązacy) mówiliśmy o patelniach walimskich
Zoe napisał(a):Dzięki wielkie! A czy jesteś w stanie nanieść na mapy.google ten pominięty przeze mnie fragment?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości