Liga Colina McRae Rally 2.0!!!!!!!!!!!

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez androm » czwartek, 28 sty 2010, 16:02

Panowie,
Mysle że nic z tego nie wyjdzie... bo teraz sa takie czasy ze kazdy albo nie ma czasu albo jak wroci do domu po pracy to sie okazuje ze ma wiecej roboty niz w pracy:)
Ale do rzeczy:
A moze byśmy tak wyniki ogłaszali na formu..... oczywisice musilibysmy byc fair play i grac tak jak to karol opisal w regulaminie czyli bez duzych cięć i skrótów... tu chodzi o zabawę a nie o prześciganie kto wynajdzie lepszy.
Moglibysmy wypisywać wyniki na forumi kopiowac innych przy kolejnym wpisie zeby sie nie zorbil balagan, no i oczywiscie dobrze zeby kazdy mial print screena, z poszczegolnymi wynikami na sekcjach, co by widac bylo czy oszukuje...
co wy na to???
pozdro
ANDROM
androm

Postprzez Mad Max » wtorek, 2 mar 2010, 01:56

Z ustawianiem się na jeżdżenie myślę że niema to sensu bo tak jak już ktoś wspomniał większość z nas czasy ogólniaka/technikum ma już dawno za sobą i w tej chwili nie za bardzo ma kiedy bawić się w takie jeżdżenie bo ma masę obowiązków na głowie.
Propozycja moja jest tak żeby pobawić się w "najlepszy czasy" na danych odcinkach w ciągu tygodnia(np. 2 oesach). Widzę to tak że np wybieramy dwa odcinki na tydzień i upalamy do upadłego(wedle regulaminu Karola), następnie dzielimy się swoimi czasami - wiadomo że jak ktoś będzie kantował to jest to do wyłapania (a sprawdzić to też można tak jak było to robione na oficjalnej stronie CMR2) - no i co mniej więcej tydzień kolejne odcinki - jak je wybierać można to ustalić. Co wy na to ??
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez kamyk 95 » wtorek, 2 mar 2010, 14:51

Ja się pisze :D
http://www.youtube.com/user/kamykRBR
kamyk 95
N2

Postprzez androm » wtorek, 2 mar 2010, 19:49

ja tez jestem za!
A co wy na to abysmy z czasem poscigali sie takimi samochodami jak for MK czy lancia stratos:) oczywisice na razie niech to bedą WRC-e.
to kiedy zaczynamy i jaka trasa
ANDROM
androm

Postprzez MaxiA7 » środa, 3 mar 2010, 00:32

piszę się również na to :D , ale w wurcach cordoba jest najszybsza:) bedzie niesprawiedliwie :P , ja właśnie śmigam fabią S2000 zamiast corolli :wink:
MaxiA7
N2

Postprzez Mad Max » środa, 3 mar 2010, 01:56

Panowie Kto ,Czym, Gdzie i Kiedy to jest do ustalenia - a Cordobę można zawsze wyłączyć z rywalizacji - ja osobiście za tym sprzętem nie przepadam (mimo tekstury Sztuki w Shella ) - wszystko do ustalenia byle by chętni byli.

Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez speedyzxz » środa, 3 mar 2010, 16:34

za
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez k_karmel » środa, 3 mar 2010, 17:51

przejade sie co tam chociaz aolelabymw Burnsa pograc :D @Mad Max - jak to Seata wylaczyc ? wurc jest wurc i wg mnie i tak np Focusem czy 206 na wiekszosci tras da sie zrobic lepszy czas niz Cordoba :lol: ojjj katowalo sie Colina 2.... :D
Nie wiem kiedy powstal Hip Hop ale bylem tam :D
k_karmel
N2

Postprzez Karol » środa, 3 mar 2010, 19:22

Panowie, jeżeli chodzi o jakikolwiek plan ligi, to obecnie upadło wszystko, ponieważ zaangażowany jestem w inną sprawę i zwyczajnie nie mam czasu :)

Jeżeli chcecie się porównywać, umówmy się że np od środy do soboty jest czas na katowanie danego odcinka czy odcinkow, a ja w niedziele, lub w ciagu 2-3 dni wrzucam podsumowanie. Będziecie mogli się porównać :)
Karol
A6

Postprzez Mad Max » czwartek, 4 mar 2010, 01:27

k_karmel napisał(a):@Mad Max - jak to Seata wylaczyc ? wurc jest wurc i wg mnie i tak np Focusem czy 206 na wiekszosci tras da sie zrobic lepszy czas niz Cordoba :lol:

Chodziło mi o to że na oficjalne (starej) liście CMR2 najlepsze czasy robili goście jeżdżący właśnie Cordobą i jest przeświadczenie że to auto jest troszeczkę lepsze od konkurencji - wiem bo na kilku odcinkach też mam takie wrażenie - dlatego dałem taką propozycję - ale nie mam nic przeciwko żeby używać tego sprzętu - a na asfalcie i tak 206 rządzi

Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez speedyzxz » czwartek, 4 mar 2010, 18:55

Karol napisał(a):Jeżeli chcecie się porównywać, umówmy się że np od środy do soboty jest czas na katowanie danego odcinka czy odcinkow, a ja w niedziele, lub w ciagu 2-3 dni wrzucam podsumowanie. Będziecie mogli się porównać :)

Jak ci się chce to jak najbardziej tak :wink:

A jeśli ktoś będzie nam robił znacznie lepsze czasy w Cordobie to poprosimy o zmianę :wink:
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez Karol » czwartek, 4 mar 2010, 20:56

Wpisanie danych do excela to żaden problem, także chętnie się tego podejmę :)

Oto moja propozycja:

Od środy do soboty można wysyłać na danego maila utworzonego screeny z najlepszym czasem, oraz zapis profilu jako dowód. Kazdemu kierowcy na dany tydzień byłby przypisywany odgórny identyfikator na profil w grze którego zapis będzie trzeba dołączyć. Będzie podana lista 3-4 odcinków na przykład. W niedziele, poniedziałek bądź wtorek daje podsumowanie "rajdu" lub odcinka.

Zgłaszajcie się, kopiując listę do swojego posta i dopisując się.

1. Karol

( a czemu nie, jak offline to można pojeździć :) )
Karol
A6

Postprzez mateuszkz » czwartek, 4 mar 2010, 22:35

1. Karol
2. mateuszkz

Karol napisał(a):oraz zapis profilu jako dowód.

Rozumię, że screen z wynikiem ale po co i co to zapis profilu? :)
mateuszkz
N3

Postprzez Karol » piątek, 5 mar 2010, 00:11

W grze możesz jeździć jako gość, albo utworzyć kierowcę. Podajesz imię i nazwisko, trzyznakowy identyfikator itd.

Będą przydzielane identyfikatory z góry, a konkretnie dwie pierwsze litery. Co z trzecią - wyjaśniam poniżej.

Mam na dany tydzień przydzielony Identyfikator AA*.

Lista odcinków do przejechania np:

KEN 01
AUS 10
AUS 09
FIN 7
UK 6
UK 9
UK 10
FIN 2

Do przejechania są dwie pętle, pętla A i pętla B.

Tworze profil o identyfikatorze AAA, jadę na nim tym samym autem wszystkie odcinki podane wyżej, plik z zapisem profilu jest dowodem czasów na 1 pętle.

Potem tworze profil o identyfikatorze AAB, jadę ponownie podane wyżej odcinki, śrubując czasy na tyle ile mam czas lub mi sie chce :)

Wysyłam pliki z zapisami profilu AAA i AAB. (czy będą wymagane screeny trzeba się zastanowić).

Co wy na to?
Karol
A6

Postprzez mateuszkz » piątek, 5 mar 2010, 00:34

To juz wiem o co chodzi. Jeśli takie coś przyjmiemy to screeny nie będą potrzebne.
mateuszkz
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe