Moderator: SebaSTI
Kris_WRC napisał(a):Nie jestem kierowcą
Kris_WRC napisał(a):ale na rajdy już jeżdze pół swojego życia
Kris_WRC napisał(a):Ty weź sie lecz...
Kris_WRC napisał(a):Wyrażam swoje zdanie
Kris_WRC napisał(a):Stawiarski
jazzzy napisał(a):albo niech montazysta wytnie niepotrzebny fragment chyba ze zespol lubi taka forme promocji
Kris_WRC napisał(a):Transformer. Ty weź sie lecz... Wyrażam swoje zdanie jak Ci sie to nie podoba to weź tego nie czytaj. Dla mnie robote na memoriale zrobił tylko WRC. Zdanie nie tylko moje, ale ludzi którzy na rajdy jeżdza jeszcze dłuzej niz ja i wiedzą wiele wiecej ode mnie. Jak Ciebie to cieszy to ciesz sie jak najbardziej. Dla mnei było do dupy.
A co do krista:
Bełtowski Bożyk Stawiarski Mikołajczyk... moge tak jeszcze długo
Kruk napisał(a):Ciekawostką, o której chyba jeszcze nikt nie napisał, jest fakt, że jednym samochodem na zmianę startowały dwie różne załogi. Nie przypominam sobie, żeby wcześniej była podobna sytuacja.
SZUMI napisał(a):A Grzesiński Rafał, planuje w tym roku jeździć w Rajdach??
Kris_WRC napisał(a):A ten Twój stawiarski przy mnie zamiast 3 wbił sobie 5 wiec do ogarniecia sprzetu to mu troszke brakuje o co z resztą mi chodziło. Perfekcyjnie i ładnie pojechał Bębenek Kuzaj Bouffier i Stec.
Kris_WRC napisał(a):Nie przypominam sobie nikogo innego, kto czymś by zabłysnął poza pogubieniem sie w aucie... Moje zdanie Moja opinia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości