Moderator: SebaSTI
+RAFAŁ+ napisał(a):Poszukuję numeru WRC, w którym był artykuł "turystyka a rajdy"(lub coś takiego). Kojarzy ktoś z was? Jakby ktoś znalazł to proszę o info który to numer.
padre-mk3 napisał(a):koledze chyba chodzilo o to ze obejrzal by onboard bo kiiedy kiedys tam bywal.a nie ze moze bedzie na onbordzie.
+RAFAŁ+ napisał(a):+RAFAŁ+ napisał(a):Poszukuję numeru WRC, w którym był artykuł "turystyka a rajdy"(lub coś takiego). Kojarzy ktoś z was? Jakby ktoś znalazł to proszę o info który to numer.
Artykuł był w styczniowym numerze z 2008 roku(Kuzaj na okładce). Nigdzie nie mogę jednak znaleźć tego numeru w swoich zbiorach. Gdyby ktoś mógł skan/zdjęcie artykułu podesłać to byłbym ogromnie wdzięczny.
ssacz89 napisał(a):rypley napisał(a):jak nazywała się czeska piosenka puszczana w Rajdowym Radiu, nie chodzi mi o Jezyka, tylko taką gdzie chyba coś o autobusie było czy cuśszybka i skoczne heh
Prawdopodobnie chodzi o piosenkę Wiktora Sodomy - Jezek Se ma. Tylko tą czeską piosenkę kojarzę z Radia Rajdowego
KuziWrc napisał(a):Nie jestem w stanie zrozumieć po co komukolwiek moje zdjęcie z Loebem...
Cendra napisał(a):+RAFAŁ+ napisał(a):+RAFAŁ+ napisał(a):Poszukuję numeru WRC, w którym był artykuł "turystyka a rajdy"(lub coś takiego). Kojarzy ktoś z was? Jakby ktoś znalazł to proszę o info który to numer.
Artykuł był w styczniowym numerze z 2008 roku(Kuzaj na okładce). Nigdzie nie mogę jednak znaleźć tego numeru w swoich zbiorach. Gdyby ktoś mógł skan/zdjęcie artykułu podesłać to byłbym ogromnie wdzięczny.
na pewno mam ten nr ale u rodziców w domu, a będę tam w najbliższą sobotę, tam też mam skaner, odkurzę go i jeżeli chcesz to mogę Ci zeskanować, mam nadzieję, że nie zapomnę
Gucio napisał(a):Potrzebuję panowie logo WRC w max rozdziałce jakiej się da
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:rEM ... c_logo.gif
o to mi chodzi
mortonrally napisał(a):Nie wiedzialem gdzie napisac to pisze tutaj. Wiecie moze cos panowie na temat licencji na nazwe "ksywki" tak jak ma Virnik. Jakie dodatkowe koszta i czy wyrabianie trwa tyle co normalnej? W miare pilne. POZDRAWIAM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości