Moderator: SebaSTI
Stig napisał(a):@machoony, zrobiłem mały poglądowy obrazek:
Porówanie tras z zeszłogo roku (baza) i tegorocznej (blady kolor). W większości się pokrywa, ale na "Finlandii" widać spore różnice. Wiem, wiem, że to dalej ten sam las i niemalże identyczne trasy, ale zawsze warto wiedzieć, czy posiłkować się onboardami w poszukiwaniu ciekawego miejsca, czy nie bardzo.
Gdyby nie fakt, że w zeszłym roku OS Paprotki był puszczony inaczej niż na mapie, to poszedłbym ciemno w tegoroczne mapy. A tak wolę się upewnić
Andrzej napisał(a):Dzisiaj zdecydowałem ,że muszę być na Rajdzie Polski.Pomimo braku auta i jutrzejszego egzaminu wyruszamy jutro pociągiem i koło 9.30 rano mamy być w Giżycku. I tutaj moje pytanie ,a zarazem prośba abyście pomogli zdesperowanemu fanowi rajdów. Napiszcie proszę czy uda mi się zdążyć rowerem na pierwszy przejazd OSu Wydminy, ile to jest mniej więcej kilometrów (do najbliżej położeonego punktu trasy od Giżycka) i jak wydostać się z miasta w kierunku tego OSu.Mam nadzieję,że ktoś mi pomoże.
Andrzej napisał(a):mateuszkz napisał(a): Gdyby nie cena karnetów, to bym juz czekał na pociąg![]()
W sumie 60 zł za 2 dni rajdu rangi WRC to nie tak dużo, jeśli mówimy o karnetach na jeden OS oczywiście.
Marcin Szopa napisał(a):Super Oes w Polsacie będzie tylko w niedziele czy też w czwartek pokażą też?
Agniess napisał(a):No i w TV4 o 23:30-24:00 relacja z dnia I.[...]A w TV4 23:00-23:30 Dzień II - relacja.[...]W TV4 o 23:00 - 23:30 - relacja z dnia III
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości