Moderator: SebaSTI
M@teo napisał(a):Wszytko fajnie, oprócz jednego - pogodymarzyła mi się taka jak rok temu a chyba wyjdzie na to że będziemy paplać się w błocie, o bym nie miał racji.
mulczas napisał(a):M@teo napisał(a):Wszytko fajnie, oprócz jednego - pogodymarzyła mi się taka jak rok temu a chyba wyjdzie na to że będziemy paplać się w błocie, o bym nie miał racji.
Pytanie do tubylców- jaką macie pogodę i co zapowiadają na rajd?
killer wrc napisał(a):Goście mysleli że wykupią za parę groszy noclegi a potem będą strzyc kibiców z kasy.Zamiast zarobku jest ZONK:)
100 za noc o rozbój!!!!!
micz jak dla mnie to porostu niektórych ludzi na to nie stać wiadomo że każdy by wolał mieć łazienkę i luksusy ale no cóż...micz napisał(a):killer wrc napisał(a):Goście mysleli że wykupią za parę groszy noclegi a potem będą strzyc kibiców z kasy.Zamiast zarobku jest ZONK:)
100 za noc o rozbój!!!!!
Jakie to polskie.
Pani w warzywniaku tez wypominasz, że ci kartofle sprzedaje drożej?
Jeden lubi mieć łazienkę i dobra szamę, ktoś inny woli spać na dziko na cudzym polu i robić kupę pod krzakiem.
bercik napisał(a):micz jak dla mnie to porostu niektórych ludzi na to nie stać wiadomo że każdy by wolał mieć łazienkę i luksusy ale no cóż...micz napisał(a):killer wrc napisał(a):Goście mysleli że wykupią za parę groszy noclegi a potem będą strzyc kibiców z kasy.Zamiast zarobku jest ZONK:)
100 za noc o rozbój!!!!!
Jakie to polskie.
Pani w warzywniaku tez wypominasz, że ci kartofle sprzedaje drożej?
Jeden lubi mieć łazienkę i dobra szamę, ktoś inny woli spać na dziko na cudzym polu i robić kupę pod krzakiem.
FanGrzyb napisał(a):Gdzie na miejscu bedzie możliwość kupienia mapy rajdu i informatora? Bo raczej nie ma potrzeby drukować map?
A testowy jest niedaleko SuperOesu, na północ od Mikołajek, tutaj masz zaznaczony--> http://rajdpolski.pl/files/2009_map%5B1%5D.pdf
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości