knaustychy napisał(a):Nie że nie czytam tylko jak byłem wcześniej na komputerze to to jeszcze nie pisało...
Spoko
Kto bedzie na testowym? Ja raczej bede
Moderator: SebaSTI
Cogonieznajom napisał(a):Gdyby nie to, że połowa tego forum tylko dużo gada a mało robi...można by się ustawić na forumowe miasteczko namiotowe (o którym pisałem już tyle razy). Ale jak widzę jak się niektórzy "ustawiają" i orientują w temacie to nie będe juz tego proponował:)
A szkoda...wielka szkoda...
ps.nie kumam zupełnie po co jechac pod namioty i spać na strzezonych polach namiotowych z dala od odcinków specjalnych??? Ludzie, co wy się boicie sami rozbić w lesie
![]()
Heineken napisał(a):no to jeśli będziecie nocować pod namiotami w Rydzewie to możemy sie browarka wspólnie napić
ryzo napisał(a):Przy Finlandii ciezko sie rozstawic. I latwo dotrzec dla obcych od dojazdow z zewnatrz. Za to sa fajne miejsca miedzy 3 a 4 os-em. I mozna zobaczyc hardcorowe przejscie na 4 osie przez wioske (z zewnatrz moze jst latwe ale wiem jak wyglada od srodka i daje duzo do myslenia)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości