Moderator: SebaSTI
ToKu napisał(a):A ja mam pytanie pokrewne, może czytają to zorientowani w temacie.
Czy za taśmy w tym roku weźmie się ktoś, kto zrobi to dobrze (czyli że będzie coś widać), czy też jak w latach ubiegłych miejsca wyznaczone będą za pagórkami tudzież w półtorametrowej trawie?
Pytam się, bo nie mam pomysłu na piątek i zastanawiam się czy jadąc w ciemno na niezalesiony teren mam szansę zobaczyć rajd, czy też zmuszony będę podziwiać bujne mazurskie krzaczory.
MatiWrc napisał(a):z tego mi wiadomo, to za plan zabezpieczenia odpowiada organizator. a delegaci fia tylko kontrolują jego poprawność i wprowadzają ewnetualne poprawki. będziemy mieli po raz pierwszy rundę MŚ, wiec teraz siłą rzeczy jesteśmy pod wzmożoną kontrolą.
co do wcześniejszego pytania to Bartoś w wywiadzie zapowiadał, że w tym roku kibice nie powinni narzekać, mają być parkingi i strefy, a trawa ma być wykoszona. ale jak będzie zobaczymy. na pewno taśmy nie zabraknie
skateman napisał(a):my jedziemy w ponad 10 osob pod namioty
gacekTGR napisał(a):My jedziemy w sile około 15 osób tylko i wyłącznie pod namioty
Gracko napisał(a):Panie Kiszka to nie włąścicele noclegów windują ceny tylko to Wy chcecie dobrze zarobić (zedrzeć) na kibicach - pomysł mieliście dobry ładną macie strone z chorymi cenami ( wasza sprawa) , tylko po co teraz takie pierdoły opowiadać ??
Tomek K napisał(a):kremer napisał(a):to sa MŚ chyba wypada dac road book 2 jak co roku i na pewno bedzie
Rally Guide 2, jeśli jużI niekoniecznie będzie on dostępny.
skrendi napisał(a):Tomek K napisał(a):kremer napisał(a):to sa MŚ chyba wypada dac road book 2 jak co roku i na pewno bedzie
Rally Guide 2, jeśli jużI niekoniecznie będzie on dostępny.
Kolego musi być dostępny na stronie!!!
W regulaminie uzupełniającym stoi, że publikacja 28 maja czyli jutro!!
Pozdrawiam
RajducH napisał(a):strasznie mnie ciekawi ile bedzie wurcow? cisza o tym jak makiem zasial
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości