66 Rajd Polski 2009

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez MatiWrc » czwartek, 14 maja 2009, 18:45

Majkel napisał(a):Jeżeli wciąż szukacie noclegów na Rajd Polski, spróbujcie na http://www.rallypoland2009.com Jest jeszcze trochę miejsc, ceny od 80zł od osoby ze śniadaniem!! Tylko dobrej klasy obiekty.
Pozdrawiam!

spam, do usunięcia.
MatiWrc
A5

Postprzez rallyholic » czwartek, 14 maja 2009, 19:05

kremer napisał(a):nie oczekujmy cudów z parkingami - ta plakietka to da ci tyle ze cie puszcza 2-3km blizej na oes niz bez niej, ale do oesu i tak nie dojedziesz - u nas nie ma za wiele polanek zeby nagle tam 300 aut sie zmiescilo - P to beda po prostu lesne drogi czy jakies asfalty...

zostaje kombinowanie :)

I tu się mylisz. Parkingi są naprawdę duże, niektóre nawet bardzo... i nie są to drogi dojazdowe do oesów tylko łąki od rolników :D Po wtóre nie są tak daleko jak myślisz. :wink:
"life's hard, rally is harder"
rallyholic
N3

Postprzez greqgp » czwartek, 14 maja 2009, 22:20

MatiWrc napisał(a):
Majkel napisał(a):Jeżeli wciąż szukacie noclegów na Rajd Polski, spróbujcie na http://www.rallypoland2009.com Jest jeszcze trochę miejsc, ceny od 80zł od osoby ze śniadaniem!! Tylko dobrej klasy obiekty.
Pozdrawiam!

hehe, czyżby komuś się grunt palił pod nogami, heh, teraz to i ceny spadły noclegów, poczekajmy do czerwca, napewno bedą po 30 pln-ów za nocleg, :lol:
greqgp

Postprzez dwrc » piątek, 15 maja 2009, 12:27

Witam!
Czy ma ktos może noclegi do odstąpienia lub wynajęcie w Mikołajkach w dobrej cenie?
Jeżeli tak to prosze gg 3910904 lub 515432756 napisać sms ja od dzwonie ;)
dwrc
A5

Postprzez micz » poniedziałek, 18 maja 2009, 11:56

olej mikołajki i szukaj czegoś poza. Z tego miasta od środy do poniedziałku nie dasz rady wyjechać.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez dwrc » poniedziałek, 18 maja 2009, 13:54

micz napisał(a):olej mikołajki i szukaj czegoś poza. Z tego miasta od środy do poniedziałku nie dasz rady wyjechać.

Tylko ja właśnie chce być w Mikołajkach :D i może nie będzie tak żle ;)
A informacja już nie potrzebna bo wszystko załatwione :)
dwrc
A5

Postprzez tomy halik » poniedziałek, 18 maja 2009, 15:23

Głownie do Micza ( ale jesli ktos wie to luz) bo widze ze mocno poinformowany jestes. Mam nocleg w Inulcu czyli w strone mragowa a słyszałem ze cale mikołajki maja byc zamkniete dla ruchu samochodowegi i osobówka nie dam rady przez nie przejechac , a tamtedy mam najkrocej na odcinki. Prawda li to i bede musial do okola swiata cisnac czy jakas plota sie szerzy?
tomy halik
N3

Postprzez jubell » poniedziałek, 18 maja 2009, 15:35

tomy halik napisał(a):(...)a słyszałem ze cale mikołajki maja byc zamkniete dla ruchu samochodowegi i osobówka nie dam rady przez nie przejechac , a tamtedy mam najkrocej na odcinki. Prawda li to i bede musial do okola swiata cisnac czy jakas plota sie szerzy?
Nawet jeśli Mikołajki nie będą zamknięte dla ruchu, to jeśli nie musisz tam być od razu planuj trasę dojazdu na OSy omijając miasto. Tak czy inaczej będzie tam wielki młyn i ciężko będzie przejechać. Szkoda czasu i nerwów.
www.jubell.net
jubell

Postprzez tomy halik » poniedziałek, 18 maja 2009, 16:15

generalnie wiem jak tam jest i w tym roku moze byc troszeczke gorzej bo kibiców bedzie troszke wiecej ale jak widze wiekszosc ludzi jednak przerzucilo sie na wschod z noclegami. Problemy z przejazdem pojawiał sie głównie na koniec dnia gdy wiekszosc chce sie dostac z odcinków na serwis. Mi zalezy głownie na rannym przejezdzie przez mikolajki zeby dojechac na odcinki. Przez te pare lat nigdy nie było problemu, taki po prostu ruch miejski wiec nie wiem czy jest sens zamykac. powrot z odcinków mnie nie interesuje bo tu juz mi sie nie spieszy i moge sobie objechac w okolicach rynu.
tomy halik
N3

Postprzez micz » poniedziałek, 18 maja 2009, 16:22

Akurat o to czy Mikołajki będa zablokowane nie pytałem, bo sam tam się nie wybieram (jezeli już to quadem) a ekipa będzie miała naklejkę więc też wjedzie.
Ale nawet jak nie będa zamknięte, to ponieważ jest tam jedna droga najazd 100 000 osób może się skończyć tylko w jeden sposób.
Ja już w zeszłym roku po super oesie przez 20 min paliłem przy aucie papierosa, bo stałem w mega korku.

Ja radze omijac mikołajki szerkim łukiem
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez qbus » wtorek, 19 maja 2009, 10:05

sa juz jakies przecieki na temat zgloszen? wszakze dzis zamknieta zostanie lista.

z noclegami generalnie dalej nie ma problemu... ja w tamtym tygodniu znalazlem 8-10 osobowy domek za 400 zł/doba.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez kremer » wtorek, 19 maja 2009, 12:38

dzis konferencja pokazli trase to kiedy beda mapy dokladne
kremer
S2000

Postprzez Mad Max » wtorek, 19 maja 2009, 12:48

qbus napisał(a):sa juz jakies przecieki na temat zgloszen? wszakze dzis zamknieta zostanie lista.

oficjalna lista zgłoszeń pojawi się 1 czerwca

kremer napisał(a):dzis konferencja pokazli trase to kiedy beda mapy dokladne

przypuszczam że jak wyjdzie program rajdu - raczej bym nie liczył na dokładne mapy odcinków na stronie rajdu
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez kremer » wtorek, 19 maja 2009, 17:01

to sa MŚ chyba wypada dac road book 2 jak co roku i na pewno bedzie
kremer
S2000

Postprzez Tomek K » wtorek, 19 maja 2009, 20:50

kremer napisał(a):to sa MŚ chyba wypada dac road book 2 jak co roku i na pewno bedzie

Rally Guide 2, jeśli już :) I niekoniecznie będzie on dostępny.
www.RallyMedia.pl
Tomek K
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata