Moderator: SebaSTI
Philippe napisał(a):Siemasz!!
Powiem Ci tak
Niestety podczas dojazdówki z pierwszej na drugą próbą mieliśmy bardzo nieprzyjemną przygodę podczas cofaniai spóźniliśmy się na PKC - cud boski, że nie dużo ale generalnie kara i ta pierwsza pętla bardzo kiepsko. Poprawiliśmy czas jednej pętli między pierwszą i ostatnią o chyba 25 sekund, więc wynik bardzo kiepski dla nas, bo jechaliśmy powalczyć, a wyszło jak wyszło :/
Najważniejsze, że założenie zostało zrealizowane - drugi punkcik do licencji w drugim starcie.
Philippe napisał(a):Dzięki)
Majkos a nie przyjeżdżasz do nas, do Łapanowa na KJS po drogach?
zbych KCH napisał(a):Ja z punktu kibica - fotoamatora bardzo pozytywnie oceniam szczególnie próbę na chorzowskim autodromie. Byłem tam pierwszy raz, przypomina to trochę tor w Tychach ale są tam ładniejsze plenerki do zdjęć:)
zbych KCH napisał(a):Tutaj trochę zdjeć: http://www.zbury.type.pl/gallery/13.html
zbych KCH napisał(a):Jeszcze mam takie pytanie techniczne:) Czy w KJSach drogi dojazdowe na poszczególne próby są opisane w książce drogowej, i czy to są drogi po których zawodnik musi koniecznie dojechać na PKC przed próbą, czy tylko sugestia najkrótszej trasy do tego PKCu?
zbych KCH napisał(a):Philippe: Najważniejsze kolejne punkty do licencji, wizualnie jazda wygldąła dosć dobrze (przynajmniej na próbach które obserwowałem;), a na wyniki przyjdzie czas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość