Golden: no Czuba na 2 eliminacji przynajmniej wykluczyli,ale takich wykluczen powinno byc o wiele wiecej
Dyskusja rzecznikow prasowych o wiele mniej mnie intersuje niz odczucia kibicow.Oni musza pisac to,co jest zgodne z interesem teamu i nigdy nie przyznaja sie do bledu nie podajac jednoczesnie co najmiej 5 roznych usprawiedliwien.
Czy nadal mozna zobaczyc relacje z PAR w 4x4 na Polsacie.Jak rozumiem na TVP ani slowa,a na Polsacie zazwyczaj bylo kilka minut.Gdyby ktos mial czas i zerknal...moze cos pokaza z tego wypadku,choc w onboard Golca nie wierze
Antykisiel:faktycznie twoj nick nie jest najszczesliwszy...czy nie masz jakiegos zawodnika ktoremu kibicujesz

Rozumiem twoja antypatie,ale mozesz ja wyrazac przez posty,przez pseudonim niekoniecznie
Jak chodzi o to 30 pln za wjazd to ja osoboiscie niegdy nie placilem bo zwykle przyjezdzam autobusem a wracam ze znajomymi.Spora czesc trybun przy kartodromie to klub Alfisti dzialajacy pprzy Po-Carze i oni rowniez wjezdzaja za friko(plus atrakcje typu przejazd przez tor i grochowka

).Infrastruktura na torze jest faktycznie tragiczna,no ale coz...