Moderator: SebaSTI
strona rajdu napisał(a):Lista zgłoszeń
21 marzec 2009
Na skutek pomyłki w oprogramowaniu lista zgłoszeń umieszczona na stronie internetowej rajdu w dniu 20 marca 2009 zawierała błędy.
Prawidłową wersję listy zgłoszeń opublikujemy po jej otrzymaniu od osoby oddelegowanej przez PZM do komputerowego obliczania wyników.
Przepraszamy za powstałe komplikacje.
Kruk napisał(a):Ciekawe, czy też zwróciliście na to uwagę. Na oficjalnej stronie rajdu pojawiają się teksty skopiowane z autoklubu. Chodzi mi o wypowiedzi zawodników i listę zgłoszeń. Śmieszy mnie to i jednocześnie dziwi, bo naturalnym wydaje mi się, że to organizator między innymi poprzez oficjalną stronę rajdu, rozpowszechnia takie treści. W tym przypadku droga informacji jest odwrotna.
Kruk napisał(a):Ciekawe, czy też zwróciliście na to uwagę. Na oficjalnej stronie rajdu pojawiają się teksty skopiowane z autoklubu. Chodzi mi o wypowiedzi zawodników i listę zgłoszeń. Śmieszy mnie to i jednocześnie dziwi, bo naturalnym wydaje mi się, że to organizator między innymi poprzez oficjalną stronę rajdu, rozpowszechnia takie treści. W tym przypadku droga informacji jest odwrotna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości