Moderator: SebaSTI
TGR napisał(a):Jak Latvala będzie dalej dawał takie odpały, to już widzę Hołka w teamie FORDA na Polskim.
Krzysiek_WrC napisał(a):Chyba że mówisz o cąłkowitym zastąpieniu w Stobarcie Latvale przez Hołka,ale to według mnie jest mniej niż 20% szans.
MatiWrc napisał(a):dlaczego przekreślacie szanse Hołka? moim zdaniem już teraz Wilson się zastanawia czy na Polskim obok Hołka dla fabryki będzie punktował Hirvonen czy Latvalatylko muszą jakieś fajne oklejenie zaprojektować, żeby logo BP i Orlen zmieścić
To kim Ty jesteś, że masz taką władzebociant01 napisał(a):Zamiecione pod dywan ale jeżeli się ktoś uprze to mogę wykazać że jest to samowolka , ale nie chcę tego robić bo KOCHAM ten sport i niech już tak zostanie. Po rajdzie mogę to zrobić ale nie teraz. KONIEC
Newmann napisał(a):To kim Ty jesteś, że masz taką władzebociant01 napisał(a):Zamiecione pod dywan ale jeżeli się ktoś uprze to mogę wykazać że jest to samowolka , ale nie chcę tego robić bo KOCHAM ten sport i niech już tak zostanie. Po rajdzie mogę to zrobić ale nie teraz. KONIEC![]()
![]()
![]()
RajducH napisał(a):http://www.rajdpolski.pl/?trasa,32
oficjalna mapa 2009:)
nowe fragmenty maja zwlaszcza Gawliki, Paprotki i Milki:) reszta podobnie jak rok temu, nom i oczywiscie dwa nowe oesy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości