35 Rajd Warszawski

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez anetkap » środa, 25 lut 2009, 20:21

jak to jest z tymi nazwiskami pilotow na szybie bo wg kominikatu jest tylko dla RSMP i RD-3L a le gdzie tu logika i sens by MP i 3 liga jezdzili z nazwiskami a RPP bez chyba jest blad w komunikacie czyz nie?
anetkap
N2

Postprzez Anonymous » środa, 25 lut 2009, 21:02

Komunikat GKSS jest chyba najwazniejszy ...
Anonymous

Postprzez gabrally » czwartek, 26 lut 2009, 15:30

Rajdowy Czat z Krzysztofem Maciejewskim - dyrektorem Rajdu Warszawskiego!
Do pierwszej rundy Rajdowego Pucharu Polski coraz bliżej. Rajd Warszawski organizowany przez Automobilklub Polski będzie również pierwszą eliminacją RD-3L, czyli Rajdowego Debiutu. Zapraszamy wszystkich do aktywnego uczestniczenia w poniedziałkowym Rajdowym Czacie, którego Gościem Specjalnym będzie Krzysztof Maciejewski - dyrektor Rajdu Warszawskiego.

Rajd Warszawski rozpocznie tegoroczny sezon w Polsce, nic więc dziwnego, że na starcie zawodów zobaczymy wiele załóg znanych nam z dotychczasowych zmagań OSowych jak również wielu debiutantów. Wzorem lat ubiegłych, na 35. Rajdzie Warszawskim nie zabraknie licznej klasy „Gość”, czyli zawodników rywalizujących w Rajdowych Samochodowych Mistrzostwach Polski.

Zapraszamy na Czat w poniedziałek, 2 marca od godziny 19:00. Wejdź na czat!

Link: http://rajdowypuchar.pl/viewpage.php?page_id=41
Ostatnio edytowano czwartek, 26 lut 2009, 16:58 przez gabrally, łącznie edytowano 1 raz
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez gabrally » poniedziałek, 2 mar 2009, 19:08

gabrally napisał(a):Rajdowy Czat z Krzysztofem Maciejewskim - dyrektorem Rajdu Warszawskiego!
Do pierwszej rundy Rajdowego Pucharu Polski coraz bliżej. Rajd Warszawski organizowany przez Automobilklub Polski będzie również pierwszą eliminacją RD-3L, czyli Rajdowego Debiutu. Zapraszamy wszystkich do aktywnego uczestniczenia w poniedziałkowym Rajdowym Czacie, którego Gościem Specjalnym będzie Krzysztof Maciejewski - dyrektor Rajdu Warszawskiego.

Rajd Warszawski rozpocznie tegoroczny sezon w Polsce, nic więc dziwnego, że na starcie zawodów zobaczymy wiele załóg znanych nam z dotychczasowych zmagań OSowych jak również wielu debiutantów. Wzorem lat ubiegłych, na 35. Rajdzie Warszawskim nie zabraknie licznej klasy „Gość”, czyli zawodników rywalizujących w Rajdowych Samochodowych Mistrzostwach Polski.

Zapraszamy na Czat w poniedziałek, 2 marca od godziny 19:00. Wejdź na czat!

Link: http://rajdowypuchar.pl/viewpage.php?page_id=41

Już za chwilę!
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez WRX_STI » sobota, 7 mar 2009, 01:29

Witam

Kontaktowałem się z Orgnizatorem , najdalej jutro zostaną opublikowane pierwsze zgłoszenia na rajd na stronie www.

Pozdrawiam
Obrazek
WRX_STI
A5

Postprzez eZur » sobota, 7 mar 2009, 16:36

Już myślałem że nikt się jeszcze nie zgłosił :D
eZur

Postprzez androm » niedziela, 8 mar 2009, 11:26

ciekawy jestem ilu będzie gosci z RSMP... podejrzewam że może być ich paru ze względu na to iż pierwsza runda RSMP dop za miesiąc.
ANDROM
androm

Postprzez Mad Max » niedziela, 8 mar 2009, 15:12

myślę że będzie oscylować w granicy 10 max 15 załóg - w poprzednich edycjach miej więcej tylu gości było
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez gabrally » niedziela, 8 mar 2009, 16:23

Mad Max napisał(a):myślę że będzie oscylować w granicy 10 max 15 załóg - w poprzednich edycjach miej więcej tylu gości było

Organizator spodziewa się minimum 15 załóg, będzie m.in. Gulf Rally Team z tego co słyszałem 8)
gabrally
N4

Postprzez Mad Max » poniedziałek, 9 mar 2009, 11:12

gabrally napisał(a):Organizator spodziewa się minimum 15 załóg, będzie m.in. Gulf Rally Team z tego co słyszałem 8)

akurat zgłoszenie Gulfa nie jest dla mnie zaskoczeniem bo i Abram jak i Terembicki mają już w swojej historii start w Mazowieckim/Warszawskim

edit: przepraszam kolegów Tercjaka i Trembickiego za pomyłkę
edit2: weekend miałem bardzo spokojny
Ostatnio edytowano poniedziałek, 9 mar 2009, 14:03 przez Mad Max, łącznie edytowano 1 raz

Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez martin.h » poniedziałek, 9 mar 2009, 12:15

Mad Max napisał(a):akurat zgłoszenie Gulfa nie jest dla mnie zaskoczeniem bo i Abram jak i Tercjak mają już w swojej historii start w Mazowieckim/Warszawskim

Ale się kolega rozpędził :D
martin.h
A6

Postprzez kremer » poniedziałek, 9 mar 2009, 13:42

tercjak? kolega chyba po weekendzie nie doszedl do siebie

szkoda, ze map jeszcze nie ma - jakas nielegale moznaby przeprowadzic
kremer
S2000

Postprzez PSYCHObójca » czwartek, 12 mar 2009, 11:17

kremer napisał(a):szkoda, ze map jeszcze nie ma - jakas nielegale moznaby przeprowadzic

.... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) .... niestety nie będę mógł towarzyszyć ...... zebrałem już komplet punktów :( .. i już nawet nie póbuję zbliżać się do rajdówki .... ;)
PSYCHObójca
N2

Postprzez Mad Max » czwartek, 12 mar 2009, 11:48

no jak się mapy odcinków pojawią to obowiązkowo jakiś rekonesans trzeba będzie przeprowadzic

Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez Mars » czwartek, 12 mar 2009, 12:27

Hehe też mam do tras Warszawskiego bliziutko, można powiedzieć, że domowy rajd. Również czekam na mapki, by coś poogarniać, już tylko 2 tygodnie :D
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM