Moderator: SebaSTI
TheMichal napisał(a):podzieliłbyś się jakimś linkiem z RU do relacji z poszczególnych dni ? Bo widziałem tylko piątek w Eurosporcie
Martin_B napisał(a):Jednym ze sponsorów jest Microsoft, wiec może jakaś gierka się szykuje?
TheMichal napisał(a):Mad Max napisał(a):z tego co gdzieś czytałem miała powstać Peter Solberg Rally
krążyły takie plotki, ale to było kilka lat temu. Nie sądzę, by coś takiego powstało. Zwłaszcza, że M$ likwidował ostatnio swoje studia developerskie...
beeper_ napisał(a):TheMichal napisał(a):Mad Max napisał(a):z tego co gdzieś czytałem miała powstać Peter Solberg Rally
krążyły takie plotki, ale to było kilka lat temu. Nie sądzę, by coś takiego powstało. Zwłaszcza, że M$ likwidował ostatnio swoje studia developerskie...
Tak, ale te związane z Vistą. Rynek gier to zupełnie inna bajka.
Gdyby dzisiejsze WRC miały dalej istnieć to chyba najlepiej byłoby żeby wszystkie wrc bazowaly na technologii jednego producenta
w f1 bogata toyota przez wiele lat nie dała rady zrobić konkurencyjnego bolidu
rallyspeed napisał(a): ale najlepiej jak wszystkie marki mają bardzo zbliżone osiągi, a o wygranej rajdu decyduja kierowcy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości