Moderator: SebaSTI
Tomek K napisał(a):Hopa jest na Wydminach a Orzechowo na OS Gawliki, takze musisz szukac dwoch oesow a nie jednego.
1) Orzechowo, nic specjalnego, zwłaszcza jesli znowu wywalą kibiców prawie do sąsiedniego powiatu i nie wytną trawy
http://www.autoklub.pl/pic.php?p=dominik_kalamus/polski08&id=0011
Tomek K napisał(a):Chyba cos spitoliłem, bo ten nawrot z filmiku wyglada inaczej niz z podlinkowanych przeze mnie fot...I to ten z filmiku zdaje sie jest prawidłowy. Ale teraz sie zastanawiam co ja podlinkowałem...
rallyholic napisał(a):Tomek K napisał(a):Chyba cos spitoliłem, bo ten nawrot z filmiku wyglada inaczej niz z podlinkowanych przeze mnie fot...I to ten z filmiku zdaje sie jest prawidłowy. Ale teraz sie zastanawiam co ja podlinkowałem...
To nawrót na Trosie w Szczybałach Giżyckich
Mad Max napisał(a):niezapominajce że na MŚ będzie panował (przynajmniej u zagranicznych kibiców) system finlandzki czyli oglądać tak rajd żeby jak najdłużej widzieć rajdówkę i kibice ustawiają się zawsze na dwa przejazdy - tak że między odcinkami tylko "nasi" w ciągu dnia będą się przemieszczać
Cogonieznajom napisał(a):No widzisz...nie do końca, ktoś kto ma troche oleju w głowie i umie przewidzieć pewne sytuacje tj.zakorkowane dojazdówki i bieganie sprintem żeby zobaczyć z daleka dach rajdówki - nie będzie się uganiał za czołówką. My z ekipą rozbijamy namiot gdzieś z dala od tłumów i trzy dni będziemy rozkoszować się rajdem do MŚ.
pozdrowienia
Mad Max napisał(a):Cogonieznajom napisał(a):No widzisz...nie do końca, ktoś kto ma troche oleju w głowie i umie przewidzieć pewne sytuacje tj.zakorkowane dojazdówki i bieganie sprintem żeby zobaczyć z daleka dach rajdówki - nie będzie się uganiał za czołówką. My z ekipą rozbijamy namiot gdzieś z dala od tłumów i trzy dni będziemy rozkoszować się rajdem do MŚ.
pozdrowienia
no to jest nas dwóch bo ja ze swoją ekipą też mam taki plan
zachu napisał(a):Mad Max napisał(a):Cogonieznajom napisał(a):No widzisz...nie do końca, ktoś kto ma troche oleju w głowie i umie przewidzieć pewne sytuacje tj.zakorkowane dojazdówki i bieganie sprintem żeby zobaczyć z daleka dach rajdówki - nie będzie się uganiał za czołówką. My z ekipą rozbijamy namiot gdzieś z dala od tłumów i trzy dni będziemy rozkoszować się rajdem do MŚ.
pozdrowienia
My też mamy dokładnie ten sam plan ale Aro – coś się nie zgadza: z jednej strony chcesz się zaszyć gdzieś na uboczu a z drugiej strony o ile dobrze pamiętam to Ty wpadłeś na pomysł „forumowego miasteczka namiotowego”
Mad Max napisał(a):Cogonieznajom napisał(a):No widzisz...nie do końca, ktoś kto ma troche oleju w głowie i umie przewidzieć pewne sytuacje tj.zakorkowane dojazdówki i bieganie sprintem żeby zobaczyć z daleka dach rajdówki - nie będzie się uganiał za czołówką. My z ekipą rozbijamy namiot gdzieś z dala od tłumów i trzy dni będziemy rozkoszować się rajdem do MŚ.
pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości