Jesteś nowy ? Przedstaw sie a my Cię powitamy!

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 30 sie 2003, 11:59

A mnie nie bolały uszy :), no ale kto w końcu prawie cały czas jechał z przodu ;)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Albert(Zambrów) » sobota, 30 sie 2003, 21:23

Poczytałem o Was, to teraz ja napisze cos o sobie. Jak łatwo sie domyslic mam na imię Albert i mieszkam w Zambrowie(na podlasiu :) ) Rajdami interesuje się od chyba 3 lub 4 lat. Pod koniec tego roku bede miał 18-stke i w koncu prawko dostane :twisted: Z bratem startowaliśmy w 3 KJS i jak na samochód w pełni seryjny to dobre miejsca nawet zajmowalismy. Uczę sie w technikum ekonomicznym, duzo to z rajdami wspólnego nie ma ale uczyc się trzeba :) . Byłem rok temu i w tym roku na Kormoranie i musze przyznac że zobaczyc tych psycholi z MP jest strasznie fajnie :D
Moje GG:3087599. Chętnych do rozmowy zapraszam.
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez PawelRally » niedziela, 31 sie 2003, 21:29

CZeść wszystkim nazywam się Paweł i mam 18 lat rajdami interesuje sie od.....?? tak dokładnie nie wiem ale wszystko zaczeło sie od mojego cool kolegi Alberta (Albert(Zambrów) ) który to wciągnął mnie w ten zajebistyyyy sport :D Jestem jemu bardzo wdzieczny 8) Byłem w tym roku na pierwszym rajdzie w moim zyciu na KORMORANIE :P Było po prostu normalnie realnie wspaniale. To było najpiękniejsze przeżycie w moim zyciu :wink: Bez rajdów nie przezyje :!: :!: :!: Nic dodać nic ująć

MANIACY RAJDÓW ŁĄCZCIE SIE :!: :!:
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Kris_WRC » poniedziałek, 1 wrz 2003, 08:15

Paweł zmień logo w progfilu bo ju z takie jest - ma go shumii i mylicie mi (nie tylko mi) się
Kris_WRC
A6

Postprzez PawelRally » poniedziałek, 1 wrz 2003, 11:55

Nie ma sprawy wrzuciłem tego Miśka bo nie mam nic innego albo zdjecie które chce wsadzić ma wiecej niz 8kB albo jest wyzsze czy szersze :? Moze ktos mi pomoze hehe :D
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez PLayer » środa, 3 wrz 2003, 18:33

Mam troszke czasu wiec napisze tez cos o sobie...
Nazywam sie Daniel Kopeć. Pochodzę z Będzina. Studiuję na Polibudzie Wrocławskiej. Niby już czwarty rok studiów inżynierskich ale znając mój zapał do tych studiów być może posiedzę tu troche dłużej... Kierunek studiów 'Inżynieria Dźwięku'. Prywatne zainteresowanie 'Car Audio'. Rajdami zainteresowałem się ponad 5 lat temu. Pierwszy rajd na którym byłem (jako kibic of course) to był Krakowski. Nie miałem wogóle pojęcia kto jedzie i co się dzieje i nałogowo mylił mi sie Kulig z Kuzajem :). Póżniej starałem się być na wszystkich eliminacjach RSMP w Polsce. Zaliczyłem też Baruma w zeszłym roku i Finlandię 2 lata temu. Niestety sam nie startowałem w żadnym (nawet najmniejszym) KJSie ale cały czas mam nadzieję, że to się zmieni. To pokrótce tyle....
Pozdrawiam.
PLayer
N3

Postprzez drabinicz » piątek, 5 wrz 2003, 00:57

Witam, jestem nowy na forum i nazywam się Maciek Drabik. Mieszkam w wwa, a rajdami to interesowalem sie odkąd pamietam. Bylem na paru rajdach ale głównie to tych organizowanych w mojej okolicy (Warszawski, Barbórka). Jestem prawie na drugim roku studiów na Politechnice Warszawskiej wydział SIMR. Narazie startowalem w jednym kjs, byloby całkiem nieźle gdyby nie taryfy i kary hehhehe. Narazie musze przygotować swojego potwora do startów. Będe też pewnie startował razem z moim koleżką, jako pilot, który właśnie przygotowuje sobie samochód do kjs. To tyle moje gg: 3997143, aha mam 20 lat.

Jak ktoś ma informacje apropo silnikow 900cm3 do malucha to prosze o informacje, moze mieliście przyjemność jeździć takim cudem, najchetniej skontaktowałbym się z kimś z mazowsza, z góry dzięki pozdrawiam
126p rządzi
drabinicz

Postprzez luks » piątek, 5 wrz 2003, 01:24

io io
pewnie przerobiłeś to ale rzucę..może ktoś skorzysta
http://maluch.one.pl/800.htm
http://maluch.one.pl/900.htm
http://maluch.one.pl/1100.htm
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez ZiG » sobota, 6 wrz 2003, 20:50

Witam wszystkich!

Do tego tematu maja osoba pasuje jak najbardziej, bo zarejestrowalem sie 2 godziny temu. Ale forum odwiedzam od pol roku i wiele kometarzy juz zglebilem.

Mam 19 lat i jestem mieszkancem Szczecina. Rajadami zainteresowalem sie 2 lata temu, kilka tygodni po otrzymaniu Prawa Jazdy. Ale zmotoryzowany jestem od 13 lat za sprawa Ojaca, ktory sprezentowal mi motorynke zanim jeszcze poszedlem do podstawowki :D Motocykle (szczegolnie off-road) sa moja kolejna wielka pasja. Niestety po 2 pechowych wypadkach mam lewe kolano w stanie rozpadu i czesc mojego zapaly przerzucilem na samochod. A poniewaz lubie rywalizacje, KJS i PZ staly sie czyms oczywistym w moim zyciu. Od 2 lat poruszam sie moim malym WRC tzn. CC 704 -pol sporting :D Samochod moze, nie grzeszy moca, ale juz 1 KJS zdolal wygrac, krecac kilka naprawde dobrych czasow. Jego przebudowa zajmuje sie sam, podobnie jak wszelkiego typu naprwami (nie tylko tego samochodu :D .
Dzialam tez w AKADEMI BRD (ktora przejela zadania szczecinskiego PZMOT) pomagajac czasem przy organizacji jakis imprez.

A teraz oczekuje na jakies opinie dotyczace mojego 1 kometarza w sprawie silnikow turbo i wolnossacych! :twisted:
Wygrywa ten kto popełnia najmniej bledow ;)
ZiG
N1

Postprzez Nx » poniedziałek, 8 wrz 2003, 16:35

witam sie zapisalem sie zeby troszke sie pod uczyc i zeby zaprotestowac przeciw traktowaniu street racingu jak zabawy dersikow
pozdr
Nx

Postprzez ajaxjax » poniedziałek, 15 wrz 2003, 13:08

Siema wszystkim fanon SUBARU ( WRC oczywiście ) :D
ajaxjax

Postprzez .:Raku:. » środa, 8 paź 2003, 00:05

A ja jestem nowym-starym uzytkownikiem i witam wszystkich serdecznie, a przede wszystkim kibicow Leszka K. :), pozdrawiam
http://ubanimator.com Obrazek
Dawniej :KuziFanJG:
.:Raku:.
N2

Postprzez żółtodziób » środa, 8 paź 2003, 04:09

Nx: nikt nie mówi że to zabawa dla dresiarzy, drechy ścigaj się spod świateł trozklekatanymi BMW, wygrywa ten któremu się fura nie rozleci... Jako że chyba najmocniej na Ciebie najechałem po tym jak próbowałeś street racing przyrównać do rajdów wyjaśnie Ci że szanuję ludzi którzy się w to bawią, nie każdy może być Marcuem Gronholmem, a to jest jakaś forma zaangazowania w sport motorowy, jednak musicie mieć świadomośc że do ścgani w którym przez dłuższy czas trzeba machac kierownicą to jeszcze daleko. Stawianie streetracingu na równi z rajdami to nadużycie. Stąd nasze oburzenie.

Swoją drogą jak Ci się wydaje dlaczego panuje taka powrzechna opinia że to dresiarski sport? ano dlatego że drechy ze względu na dużą prostotę zaczęły się w to bawic na ulicach miast. Oczywiście łysi chłpcy nie czują że tu chodzi o doskonalenie pewnych umiejętności i sprzętu, oni scigają sie po to żeby udowodnić jacy oni są wielcy macho, jednak dla preciętnego widza to wygląda bardzo podobnie więc wrzuca jednych i drugich, czasem nawet jszcze rajdo0wców do jednego wora.
żółtodziób
A8

Postprzez TommiCrazy » środa, 8 paź 2003, 11:56

Ja stane lekko w obronei street racingu, jeżeli w tej konkurencji kazy ma równe szanse to jest OK !!! jezeli ktos biega w sprincie na 100m to neiznaczy ze jest gorszy niż korzeniowski.
Street racing to poprostu DOBRA DROGA ZABAWA
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez Kris_WRC » środa, 8 paź 2003, 12:02

Brawo dla żółtodzioba i brawo dla Tommiego po prostu nic dodać nic ująć..
Kris_WRC
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park