Moderator: SebaSTI
bzyq napisał(a):w świetle prawa władze moga pozwolic.
ale zgodnie z prawem ruchu drogowego, kochany Pan władza może przyłożyc mandat
EDIT:
gabrally: a ile to jest dużo śniegu?![]()
heh, po raz kolejny mnie rozśmiesza takie podejście do tematu - skądinąd bardzo wygodne. 'Przecież można było używac kolców, ale 80 cm to za mało' hehehe
kremer napisał(a):gdzie w czechach mozna na kolcach jezdzic bo nie slyszalem o zimowym rajdzie czeskim ?
micz napisał(a):bzyq napisał(a):w świetle prawa władze moga pozwolic.
EDIT:
heh, po raz kolejny mnie rozśmiesza takie podejście do tematu - skądinąd bardzo wygodne. 'Przecież można było używac kolców, ale 80 cm to za mało' hehehe
Nie może pozwolić, chyba, że rozegra oes na prywatnym terenie. Może to głupi przykład, ale to tak jakby na rajdzie dopuszczone było okradanie kibiców i ich bicie. Prawo zabrania, ale organizator zezwolił
bzyq napisał(a):w świetle prawa władze moga pozwolic.
EDIT:
krist napisał(a): Wpisowego nie pamiętam ale żenująco niskie.
gabrally napisał(a):bzyq napisał(a):w świetle prawa władze moga pozwolic.
EDIT:
Info mam od jednego z zawodników.
Ile śniegu musiałoby być? Nie wiem... Ale to pewnie oceniał ktoś jadący przed stawką zawodników...
Mars napisał(a):Już wsio jasne, tak jak w latach poprzednich sezon RPP zacznie się na trasach MazowszaMi to bardzo pasuje, ponieważ jeden rajd do obejrzenia więcej za śmieszne pieniądze, bo mam blisko hehe
kremer napisał(a): Mam nadzieje, ze zostanie w Maciejowicach
CzarnyWRC napisał(a):a ja mam nadzieje że nie będe znowu zapuszczał korzeni w maciejowicach i coś się w kwestii trasy zmieni. Bardzo dobrą konfiguracją były odcinki 2 Rajdu Mazowieckiego ze zdradliwym łukiem we wsi Jatne
kremer napisał(a):teoretycznie jak bedzie kasa to rajd moze odbyc sie pod ciechnowem na szutrach, ale raczej jej nie bedzie wiec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości