... pobrałem zainstalowalem, teraz moge uczestniczyc w kazdym rajdzie ale kiedy przychodzi do startu w odcinku PDT Rally sprint kiedy ma sie pojawic trasa i samochod robi sie czarny ekran i tylko slysze dzwiek. HELP! please!
Mam pytanko Pobarlem sobie Focusa i do niego fizyki, kiedy podmieniam samochod nie wiem czemu fizyki mi nie dzialaja, postepowalem zgodnie z instrukcja:). Wrzucilem fizyke auta do folderu Physics i nic.Focusa podminilem na slocie nr 5 gdzie pierwotnie jest Corolla i autko jest lecz fizyk nie ma. Czeba jeszcze cos innego zrobic?
Powiedzcie jakie parametry musi mieć komputer, żeby spokojnie jeździć w RBR a w przyszłości w mistrzostwach w sieci Mam starego kompa i zastanawiam się czy nadaje się do RBR...
Znalazlem czystą teksture i zaczołem się bawić wfekty po kilku dniach były spoko:) to jest moja najnowosza tekstura (ta 1) heh sponsorów przybyło:P
Ciągle coś ulepszam ,aktualnie jezdze w tej 1 teksturze a ta druga to są moje początki z innymi flegami:) i troche mniejszym oklejeniem.