oli napisał(a):A ja powiem tyle -Dawno nie widzialam tyle pijanych kibicówna trasie(nie miejscowi)ja rozumie ze kazdy sie rozgrzewal jak umial ale to co sie dzialo na odcinkach prosi o ...az dziw ze rajd odwolali z powodu warunkow pogodowych i jakiegos nie wypalu... a nie z tych pseudo ...
po 1) sam latałem z żołądkową pod pachą i się tego nie wstydzę-bo było tak zimno że przegięcie
po 2)
pić to trzeba umieć i z kulturą i z głową
po 3) jeżeli ktoś wypił za dużo ale bezpośrednio nie zagraża to bezpieczeństwu rajdowców jak i jego samego, to po co się tym podniecać?
A jeżeli masz dowody, że było realne zagrożenie czyjegoś bezpieczeństwa przez "pijaństwo kibiców" to pokaż foty albo filmy jakieś?
EDIT:
do osoby poniżej, bo nie chce kolejnego posta pisać. Jeżeli uważasz, że mój post w odpowiedzi na zarzuty takie jak "pijak" i "pseudokibic" do wielu osób które były na tym rajdzie - nic nie wnosi, to puknij się w głowę. Możesz sobie pisać "te" Aro, możesz pisać nawet jeszcze zakładając trzecie konto (bo juz dwa masz jak widzę?). Ale ja akurat biorę udział w dyskusji, a Twój post jest o czym sorry?
Ostatnio edytowano wtorek, 25 lis 2008, 15:33 przez
Cogonieznajom, łącznie edytowano 1 raz