Cogonieznajom napisał(a):Cogonieznajom napisał(a):a ja chciałem się grzecznie zapytać, co oprócz (słusznego) szydzenia i wytykania palcami ma na celu Wasz portal? Jakie są założenia? Czy tylko linkowanie filmów i zdjęć z idiotami którzy nie potrafią zabezpieczyć (czy zorganizować) rajdu, czy może jakieś dalej idące historie?
W sumie fajna opcja, bo idiotyzm powodujący zagrożenie dla życia ludzi trzeba piętnować i pokazywać ku przestrodze, ale może skoro już tak "działacie" to skuście się o napisanie kilku pism i pozbieranie podpisów kierowców, wysłanie kilku "spamów" z Waszymi zdaniami do takich pseudo organizatorów, zorganizujcie w necie ankietę co ludzie myślą o tym wszystkim i... zaangażujcie w to wszystko nie tylko forum, ale również tv i gazety branżowe. TRAFCIE W LUKĘ i wykorzystajcie dobry pomysł!
a ja mimo, że powstało osobne forum to ze względu na popularność tego na którym jesteśmy wszyscy, pozwolę sobie raz jeszcze złożyć zapytanie bo nie dostałem odpowiedzi...
aaa wybacz, myslalem ze wyslalem odpowiedz na PW (moj blad, sorry)
dla mnie wystarczyloby aby chociaz jedna osoba po zobaczeniu np. materialow dotyczacych stania w niebezpiecznych miejscach, nastepnym razem stanela w bezpieczniejszym miejscu...
Jakie cele? Otwarcie oczu kibicom i dzialaczom.
Pisma do organizatorow? Oczywiscie pojawia sie po zebraniu wszystkich informacji na temat danego rajdu, powstalo forum, kazdy rajd ma swoj temat i swoja ankiete, po zebraniu wlasnie tych danych, ktore tam sie pojawia, zostana napisane stosowne pisma, w oparciu o te dane jak i materialy na stronie.
Jesli chodzi o TV, temat jest sliski, malo kto chce go podjac (zreszta nie dziwi mnie to) jednak kampania dalej trwa, bedziemy dalej probowac:)
Staramy sie caly czas dzialac.
Pozdrawiam