(RSMP) No i Adamusa wycyckali...

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Wilu » sobota, 23 sie 2003, 12:56

jednak wolałbym aby Junior się na takie strarty zdecydował. może nie tyle on co Naczelnik aby je zorganizował. sezon w s1600 na MŚ w Corsie był by idealnym rozwiązaniem, i nawet wykluczyć walkie a priorytetem powinna być meta. to by była dobra szkoła jazdy, ba chyba najlepsza jaką sobie można wymażyć.
Wilu
N4

Postprzez !ADI! » sobota, 23 sie 2003, 19:46

Taka szkoła to mażenie wielu!!!!!
Jest jaki jest, ale niech jedzie.
!ADI!
S1600

Postprzez LIPciu » niedziela, 24 sie 2003, 19:16

!ADI! napisał(a):Taka szkoła to mażenie wielu!!!!!

dzięki adi przekarze mu że pozwalasz mu startować lolq........
LIPciu
A5

Postprzez !ADI! » niedziela, 24 sie 2003, 21:13

LIPciu nie bądź taki dowcipny. Możesz przekazać twojemu niedołężnemu koledze że mu pozwalam i że mu nie źleżyczę. W jego przyszłorocznych startach.
!ADI!
S1600

Postprzez Kris_WRC » poniedziałek, 25 sie 2003, 12:39

!ADI! napisał(a): niedołężnemu
No mocne słowa Adi :))
Kris_WRC
A6

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 25 sie 2003, 13:33

Przynajmniej LIPciu nie będzie musiał czepiać się szczegółów.
!ADI!
S1600

Postprzez Kris_WRC » poniedziałek, 25 sie 2003, 14:06

No ja Was nigdy nie zrozumiem, z zwłaszcza LIPcia, bo ile razy jest jakaś kłutnia na tym forum to człowiek z Marianem w logu bierze w niej udział :?
Kris_WRC
A6

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 25 sie 2003, 14:44

To nie kłutnia. Ja poprostu napisałem:

Taka szkoła to mażenie wielu!!!!!

A LIPciu

dzięki adi przekarze mu że pozwalasz mu startować lolq........

Zawsze musi skomentować. Czy ja napisałem coś złego?
!ADI!
S1600

Postprzez Kris_WRC » poniedziałek, 25 sie 2003, 14:52

Właśnie o to mi chodzi Adi LIPciu czepia się nieważnych rzeczy i robi syf na forum oczywiście nie mam nic przeciwko niemu, bo ma wielka wiedze na temat tego sportu, ale nie bierze pod uwagę, ze może go ktoś źle zrozumieć i wybucha kłótnia :/
Kris_WRC
A6

Postprzez pwrc » poniedziałek, 25 sie 2003, 15:12

Kris_WRC napisał(a):LIPciu czepia się nieważnych rzeczy i robi syf na forum oczywiście nie mam nic przeciwko niemu, bo ma wielka wiedze na temat tego sportu

taaaa, bardzo wielką
Kris - wygrałeś konkurs na dowcip dnia, gratulacje
:lol: :lol: :lol:
pwrc
A5

Postprzez Kris_WRC » poniedziałek, 25 sie 2003, 15:23

coś mi mówiło kris nie pisz tego bo zrobisz jaja i zaczyna sie...
Kris_WRC
A6

Postprzez żółtodziób » poniedziałek, 25 sie 2003, 17:04

bez przesady, na tym forum jest zarejestrowany większy zadymiarz od LIPcia tyle ze jakoś umilkł ostatnio... Trzeba brać poprawkę że jeśli mowa o Kuzaju lub Juniorze to LIPcia ponoszą emocje, przyjmuje jednego i drugiego całkowicie bezkrytycznie, nie jest to dobre ale jeśli się weźmie na to poprawkę i nie będzie się dolewało oliwy do ognia to będzie OK...
żółtodziób
A8

Postprzez Kris_WRC » poniedziałek, 25 sie 2003, 17:28

Na całe szcęście.. az trzęsłem sie sprawdzając opinię żółtodziba na ten temat, ale nie było tak źle.. Musze Wam powiedzieć, ze na tym forum najbardziej liczę sie z jego opinią
Kris_WRC
A6

Postprzez mototom » poniedziałek, 25 sie 2003, 18:10

żółtodziób napisał(a):bez przesady, na tym forum jest zarejestrowany większy zadymiarz od LIPcia tyle ze jakoś umilkł ostatnio....

Nie bój się. Czuwam cały czas.
mototom
A6

Postprzez golden » poniedziałek, 25 sie 2003, 19:01

zoltodziub - musze ci powiedziec ze jestes najwiekszym prowokatorem ale nie bede tego tematu rozpisywal

po przeczytaniu pare postow postanowilem napisal pare konstruktynych uwag

zaczelo sie to od postu - temat od razu wskazywal na to ze adamusa - kosciuszkowie wywalili w banbuko czyli od razu z gory nie byl obiektywny sad - dalej posypaly sie zazalenia - ze dlaczego nie jezdzi etc etc - ktos z was cos uslyszal od drugiego czy dziesiatego itd.

mam wrazenie ze co by kto nie napisal to i tak kosiuszko jest beee a tylko dlatego ze ma KASE - od razu zazdrosc i z gory sie zaklada ze SKORO MA KASE to musi oszukiwac... po prostu jestescie co poniektorzy na maksa zakapleksieni i zawsze szukacie igly w calym

skoro naczelnik wpapowal kilkaset tysiecy dolarów - jak nie wiecej w ten team to norlmalne jest ze robi to wszystko pod swojego syna - adamus mial wniesc budzet zaluzmy XXX tysiecy i mial jezdzic - tutaj juz sie nie dowiemy jak bylo bo po prostu trudno jest bazowac na jakis informacjach z dziesiatej reki... panowie - jak bylo tak bylo - pewnie jeden chcial wiecej a drugi nie chcial dac

ale po jaka cholere wyżywacie sie na kosciuszcze mlodym? co on wam zrobil? dlaczego piszecie takie rzeczy na niego?? czy on to wszystko zalatwial?? po cholere taka nagonka??? musze powiedziec bez ogrodek ze jestescie walnieci na maxa.. spytacie dlaczego a ja wam odpowiem

SPONSOR po przeczytaniu takich bzdetow.. (wierzcie mi oni naprawde wchodza na takie fora i czytaja opinie o potencjalnym zawodnku ktorego chca zasponsorowac) ... po prostu zlapie sie za glowe - mimo ze mamy recesje i wy (wiekszosc) chcecie glow urzednikow, dzialaczy AK oraz nawet prezydenta) to gowno taki sponsor da - bo po co ladowac w sport gdzie KIBICE sa porabani i robia taki smrod w okol wiekszosci kierwocow - wiec sie zastanawiam skad taka krytyka i po cholere taka taktyke przyjmowac po co krytykujecie wszystko co sie porusza

skoro kosciuch ma kase i EFL go sponsoruje neich jezdzi nawet jakby mial 1 miejsce od konca zajmowac??? ludzie sponsor przeczyta i powie tak - dobra przezucam sie na kolarstwo bo moja firma jest zle odbierana (po prostu slaby zawodnik i kibice go nie lubia) wycofa swoje fundusze i w nikogo nie zainwestuje

nie dziwie sie teraz - bo przejrzalem na oczy - nie ma sensu sie klocic bo klocac sie utapiamy ten sport - wiec takie tematy jak ten sa po prostu gwozdziami do trumny naszej rajdowej i nie tylko rzeczywistosci

jesli macie gazete WRC to przeczytajcie przedostatnia stronke - felieton - ja kiedys tego pana nie trawilem ale teraz widze ze ma racje - przeczytajice i zastanowcie sie nad swoimi chorymi umyslami - naprawde my wiele potrafimy - gadac o dupie maryny mozemy ale nie wyzywac sie na kierowcach - sam kiedys nie bylem przychylny kuzajowi ale to po prostu sie nie oplaca bo dzis kuzaj ma kase a za rok moze nie miec i zaden sponsor go nie zasponsoruje - wtedy dupa blada i ani jednego wurca. zastanowcie sie po co ladowac kase w sport gdzie ma sie uposledzonych umyslowo kibicow ktorym sie nic nie podoba - jesli ktos ma WRC i nie wygrywa to jest beeee jesli ma Lancera to feeee jesli jego tatus finansuje w 50% starty to jest feeeee bo ON MA a JA NIE MAM??? no powiedzcie mi bo ja nie rozumiem

po cholere sie drzec i udowadniac ze jestem wiekszym madrala niz ktos w innym rejonie polski??? ludzie zastanowcie sie bo to jest zenada - jesli po przeczytaniu tego tekstu chodz jedna osoba sobie cos przemisli albo nie bedzie klotni i ktos podlapie jednego sponsora to juz sukces

na pewno sporo WIERNYCH FANOW RAJDOW zaraz mnie bedzie za dupe lapac - ale mam nadzieje ze norlamni oprzytomnieja bo nie wszystko stracone. byly kiedys akcje typu - piszemy mejle do tvp i wszedzie - hahaha smieszne to - po co zmienaic urzednikow jak mamy porabanych kibicow - ci co odznaczaja sie WIERNY FAN - moze isa wiernymi - ale sieja krytyke, ublizaja innym, podpuszczaja etc etc ludzie tak nie mozna bo to naprawde gwozdz do trumny - SAM KIEDYS klocilem sie ze mam racje w tym czy innym - moze i mialem - ale co z tego - jak sponsor po przeczytaniu nie bedzie wglebial sie w sens tego tylko zakoduje sobie - te dupki/kibice to sie kloca i nidz nie uszanuja

wiec moze nadszedl czas zeby przywrocic dobre obyczaje - zeby wprowadzic jakis kodeks kibica i zeby morlanie sie odtruc - bo jestesmy przepelnieni nienawiscia i jakas taktyka KRYTYKA - po co to - musimy ZROBIC REWOLUCJE I DOPROWADZIC ZEBY KIBIC RAJDOWY BYL UTORZSAMIANY Z KULTURa a nie tylka ze slowna potyczka na FORUM w internecie????? musimy siebie zmienic a nie prezydentow dzialaczy i cholera wie kto... moze cos skumacie WIERNI KIBICE RAJDOWI
golden
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum